ТВ анонси Animal Planet

„Жокеи”

Добави коментар

Animal Planet отвежда зрителите в света на истинските състезания, ожесточени съревнования и големия риск. Вълнуващите епизоди разкриват живота на жокеите и техните очарователни състезателни коне.
„Жокеи” Animal Planet отвежда зрителите в света на истинските състезания, ожесточени съревнования и големия риск.

Вълнуващите епизоди разкриват живота на жокеите и техните очарователни състезателни коне.

„Жокеи” проследява живота на няколко забележителни атлети и ни показва как те се състезават по време на 30 дневния състезателен сезон. Дългите месеци подготовка са всъщност минута-две звездна слава на състезателния терен.

Жокеите участват в над 10 състезания на ден и като големи почитатели на високите скорости се впускат в безброй приключения.
Те смело се съревновават и рискуват живота си, знаейки, че всяка година загиват поне двама жокеи по време на конно надбягване в северна Америка.

Запознайте се със супер звездите на конната арена, чийто успех зависи от конната надпревара. Срещнете големите победители, печелили едни от най-атрактивните премии в конните надпревари. Научете интересни факти и за жокеи, които никога не са печелили състезание и се борят с ежедневните разходи. Проследете всички детайли зад кулисите от състезателната треска, до финалната права.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Жокеи

Animal Planet през юли