Филми Фентъзи

Живот назаем / Repo Men (2010)

Добави коментар

В близкото бъдеще медицината е напреднала дотолкова, че всеки орган в човешкото тяло може да бъде заменен с изкуствен и човешкият живот може да бъде удължаван неограничено дълго време.

Живот назаем / Repo Men (2010)

САЩ

Жанр: Фантастика

Режисьор:   Мигел Сапочник

В ролите:  Ромен Дюри, Форест Уитакър, Карис ван Хоутен, Марина Фуа, Джуд Лоу, Алис Брага, Джо Пинг, Лиза Лапира, Лив Шрайбер

В близкото бъдеще медицината е напреднала дотолкова, че всеки орган в човешкото тяло може да бъде заменен с изкуствен и човешкият живот може да бъде удължаван неограничено дълго време. В близкото бъдеще медицината е напреднала дотолкова, че всеки орган в човешкото тяло може да бъде заменен с изкуствен и човешкият живот може да бъде удължаван неограничено дълго време.

Единственият проблем на импалнтите е, че са ужасно скъпи. Независимо, че корпорацията, която ги произвежда, ги дава на разсрочено плащане на нуждаещите се, вноските по заема са толкова големи, че често длъжникът изпада в положение да не може да си плаща. Тогава в играта се включват безмилостните агенти на компанията, които си вземат обратно изкуствения орган.

Реми (Джуд Лоу) е един от най – добрите в този мръсен бизнес, но един ден докато работи, той претърпява инфаркт. Когато се събужда, тялото му е оборудвано с изкуствено сърце, а той е натоварен със сериозен дълг.

В един момент той започва да изостава с вноските и прекрасно знае, че не го чака нищо добро.

Живот назаем / Repo Men (2010)

Живот назаем / Repo Men (2010)Живот назаем / Repo Men (2010)

 

Живот назаем / Repo Men (2010)

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Форест Уитакър , Лив Шрайбер , Живот назаем , Джъд Лоу

"Младият Папа" с Джъд Лоу по НВО | HBO GO и в България

Джейк Джиленхол със „зашеметяващо” изпълнение в „Обратен гард“

Неотразимата Наоми Уотс на премиерата на "Свети Винсент" в Ню Йорк

Анна Каренина