Сериали Криминални

Жива мишена

Добави коментар

Понякога се нуждаем от смел и себеотрицателен човек, който да превърне себе си в "жива мишена", за да можем да спасим живота на тези, изпаднали в беда.

В ролите: Марк Вали, Чи МакБрайт, Джеки Ърл Хейли, Майк Десбрайс, Ейдриан Хю, Хиро Канагава и други.
Режисьор: Саймън Уест.

Жива мишена

Понякога се нуждаем от смел и себеотрицателен човек, който да превърне себе си в "жива мишена", за да можем да спасим живота на тези, изпаднали в беда. Базиран на популярния комикс „Жива мишена” , сериалът е изпълнен с екшън драма, която разказва за Кристофър Ченс (Марк Вали) - уникален частен детектив и охранител. Можете да го наречете както си поискате, но за Ченс всичко опира до спасяването на живота на неговия клиент. Когато има необикновена или непосредствена заплаха за живота, която не може да бъде избегната с конвенционални методи за защита, Ченс е нает, за да се интегрира напълно в живота на своите клиенти и да се превърне в жива мишена. Ако сте корпоративен мениджър, чийто недоволен служител внезапно е побеснял, Ченс е вашият нов ревизор. Ако сте собственик на банка, на който е подшушнато за бъдещ обир, Ченс е вашият нов касиер. По време на всяка задача, Ченс е подпомаган от своя бизнес партньор - Уинстън (Чи МакБрайд) и наемника Гуреро (Джаки Ърли Хейли) и винаги поставя себе си на предна огнева позиция, винаги в борба с времето, за да спаси клиента си и междувременно да разкрие истината зад мисията си.

С всяка нова опасност се разкрива и тъмното минало на Ченс. Дали някой наистина знае кой е Кристофър Ченс и каква тайна лежи заровена в неговото минало? Какъв човек би станал доброволно "Жива мишена"?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Жива мишена

„Жива мишена” с премиера по bTV Action