Актуално Други

JimJam с весел детски празник

Добави коментар

Chello Zone стартира разпространението на детския телевизионен канал JimJam в България с весел детски празник на 28 юни (събота) от 10.00 часа на лятната естрада в Борисовата градина.

 

 

Chello Zone стартира разпространението на детския телевизионен канал JimJam в България с весел детски празник на 28 юни (събота) от 10.00 часа на лятната естрада в Борисовата градина. Красиво украсената сцена, веселата музика, закачките на водещия Ники Априлов, както и многобройните игpи и изненади привлякоха деца и родители, които се веселиха заедно с героите на JimJam.

Първите стъпки на JimJam в България и издаването на първите книжки на "Егмонт България", посветени на веселите герои на канал JimJam, бяха поводите за организирането на летния детски купон.

За малчуганите имаше музика, танци, много игри и подаръци. А с помощта на водещия Ники Априлов и неговите весели артистични асистенти всички гости научиха повече за палавите герои, с които канал JimJam ще забавлява децата от телевизионния екран и на които издателство "Егмонт България" ще посвети прекрасни весели книжки!

 


 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър