Актуално В програмата

Жени Калканджиева е първият напуснал Съквартирант в Big Brother: Most Wanted

Добави коментар

Златка и Благой получиха щита на SDI

Днес в  Big Brother: Most wanted се проведоха първите номинации, а след тях и светкавични елиминации. Съквартирантите гледаха заедно номинациите и имаха възможността да видят и коментират случващото се в Къщата.


Най-номинираният Съквартирант беше Весела, певицата събра цели 7 номинации. Основната причина за това се оказа поведението ѝ и фактът, че заради нея губят мисии и нямат бюджет. Освен нея в номинациите попаднаха още Весела, Жени, Никита и Стойко. Зрителите гласуваха и избраха Жени да е първият напуснал Къщата. Пред Ники Кънчев тя сподели, че е изненадана и връчи щита на SDI на Златка и Благой, защото за нея любовта е най-важна.

 

Добави описание


Едни от най-интересните номинации днес бяха тези на Стоян Роянов  Я Я, който заяви, че няма кой да номинира. Наложи се Биг Брадър да го помоли да излезе от изповедалнята и да помисли още веднъж, за  да намери причини за номиниране. В крайна сметка ЯЯ не успя да номинира никой и Биг Брадър наказа всички със спиране на топлата вода до второ нареждане. Тази постъпка на ексцентричния музикант му навлече гнева на част от Съквартирантите, дали това ще се отрази в следващите номинации, следва да видим в Big Brother: Most Wanted.

 

Как ще живеят Съквартирантите без топла вода, какви са реакциите след първите елиминации и как се справят участниците с мисията „Сериал“, ще видим утре от 21:00 часа в Big Brother: Most wanted по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала