Актуално В програмата

Жътварите покоряват Резиденцията в „Игри на волята: България“

Добави коментар

След удара, който Жътварите понесоха с излизането на Сюзън миналата седмица, племето спечели войната за територия и през новата седмица ще се наслади на удобствата на Резиденцията.

След удара, който Жътварите понесоха с излизането на Сюзън миналата седмица, племето спечели войната за територия и през новата седмица ще се наслади на удобствата на Резиденцията. На много работа за своя поминък в Стопанството ще се отдадат Ловците, които станаха подгласници в надпреварата. Милиметри попречиха на Рибарите да извоюват второто място и племето отново ще трябва да разчита само на собствените си умения, за да оцелее край Дивата река.

 

Добави описание


При избора на седмични капитани настъпи голямо разместване във всички отбори, което доведе до различни настроения и стратегии. Ерата на Тодор изглежда е приключила и племето гласува доверието си за първи път на Лазаринов. След емоционални разговори за бъдещето на Жътварите, състезателите единодушно взеха решението Любомир да поеме щафетата, а ротационната система на Рибарите отреди Екатерина да бъде новият лидер в изпитанията в предстоящата седмица.
Битката за територия тества волята и издръжливостта на воините във вода – един по един участниците имаха за задача да преплуват до понтон и да вземат пояс. Връщането им беше осигурено от двама техни съотборници, които ги издърпваха обратно на сушата с помощта на огромна макара и бодиборд. След пристигането на брега, участниците изкачваха кула, а от върха трябваше да демонстрират точност като нанижат пояса на пилон.


Най-добри плувци и стратези се оказаха Жътварите, които се представиха блестящо с поставената им водна задача. Липсата на пъзел ги мотивира още повече да докажат своите умения и се справиха най-бързо, осигурявайки си първото място с голяма преднина. Другите две племена от своя страна изпитаха затруднения – Ловците оплетоха своята макара в първия етап, а Рибарите бяха силно притеснени още преди старта на играта, тъй като плуването е най-слабото им място.

 

Добави описание


Днес предстои нова битка, където ще стане ясно кое е първото племе, което ще отиде на Номинационен съвет и ще излъчи двама играчи, които да се борят за оставането си в „Игри на волята: България“. Какви компоненти ще включва битката и кой ще заеме първото място?


Гледайте „Игри на волята: България“, всеки делничен ден от 21:00 ч. по NOVA.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България , Игри на волята

Кой ще обитава Резиденцията, Стопанството и Дивата река в “Игри на волята"

Започнаха снимките на трети сезон на „Игри на волята: България“

Милен е големият победител във втория сезон на „Игри на волята: България”

Екатерина и Йоанна елиминираха Тодор в „Игри на волята: България”

Чудомир отпадна на крачка от финала в „Игри на волята: България”