Актуално В програмата

Жанрово разнообразие в петата седмица на „Великият понеделник“

Добави коментар

Много емоции и неочаквани обрати очакват почитателите на седмото изкуство в петата седмица на кампанията „Великият понеделник“.

Много емоции и неочаквани обрати очакват почитателите на седмото изкуство в петата седмица на кампанията „Великият понеделник“. Щурата измама на Ана Фарис в „Зад борда“ и  постапокалиптичните събития в екшъна „Терминатор: Спасение“ ще се борят за зрителското одобрение в гласуването на специалния сайт: https://greatmonday.bg. Филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 3 август от 21.00 ч. по KINO NOVA.

 

Добави описание


Първото предложение е комедията „Зад борда“, в който работещата самотна майка Кейт опитва да жонглира между палавите си деца и няколко работни места, докато се обучава за медицинска сестра.  Всичко се променя, когато започва да чисти килими на яхта, притежание на разглезения плейбой Леонардо Монтенегро, който се отнася с пренебрежение към нея. След неочакван инцидент, Лео губи паметта си и Кейт решава, че това е страхотна възможност за реванш. Следват низ от забавни случки, които ще накарат героите да осмислят приоритетите си.   

 

Добави описание


Другият филм, който се бори за първото място в петата седмица на „Великият понеделник“, е екшън-фантастиката „Терминатор: Спасение“. Денят на Страшния съд настъпва и с него идват пълната разруха и абсолютното надмощие на машините над хората. Армия от терминатори обикаля сред апокалиптичния пейзаж, като убива или залавя хора в разрушените градове. Въпреки жестоките удари, които понасят, малка група от оцелелите решава да организира съпротива. Начело в борбата застава вече порасналият Джон Конър, в чиято роля влиза Крисчън Бейл. Ще успеят ли хората да спечелят борбата с нечовеците, управлявани от Скайнет?


Киноманите могат да дадат своя глас на сайта https://greatmonday.bg, както и през Facebook страницата на канала. Всяка седмица двама от участвалите в гласуването ще спечелят брандирана тениска, а в края на кампанията двама от феновете, гласували всяка седмица, ще се сдобият и с голямата награда – проектор, с който могат да вземат киното навсякъде със себе си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър