Актуално В програмата

Извънредна ситуация в Къщата, Кулагин във вихъра си

Добави коментар

Зрителите взимат властта във VIP Brother LIVE

Извънредното положение в Къщата принуди Биг Брадър да отмени номинациите от миналата седмица. Причината за това решение е арогантното поведение на някои от Съквартирантите. Въпреки че елиминации няма да има довечера, зрителите ще изиграят главна роля в днешния епизод на VIP Brother "Женско царство". Каква ще бъде тя и какви изненади са ни подготвили VIP-овете ще разберем довечера от 20:00 ч. само в ефира на NOVA.

 

Добави описание

 

Дори през почивните дни Кулагин не остави покой на Съквартирантите си, нито на Биг Брадър. Валентин не спира с провокативното си поведение, което все повече се разгръща, а останалите в Къщата все по-малко го толерират. Търпението на всички е подложено на сериозно изпитание, в което някои ще се провалят, а до къде ще стигнат други и какви методи за емоционално оцеляване ще изобретят Съквартирантите тепърва предстои да разберем.

 

Добави описание

 

В днешното LIVE включване от студиото на Big Brother гост - коментатори ще бъдат психологът Ани Владимирова и журналистът Мариян Станков - Мон Дьо. Какво имат да ни кажат те за Къщата и как феновете ще се намесят в случващото се във VIP Brother ще разберем тази вечер точно в 20:00 в ефира на NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза