Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 9

Добави коментар

Анураг планира да развали годежа! Прерна се сгодява случайно за Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 9 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Веена казва на Раджеш, че не желае да присъства на годежа на Прерна и Навин. Той ѝ казва, че като родители трябва да са там Той добавя, че Прерна винаги е била послушно дете и не може да се промени за един ден. Трябва да има нещо, което тя крие от тях.

Мохини казва на Анураг, че е разочаровал нея и всички останали. Анураг обвинява Навин, че лъже. Мохини казва на Анураг, че няма доказателства, които да докажат, че Навин е лъжец. Мохини моли всички да оставят инцидента зад себе си и да се приготвят за годежа. Навин обаче решава да си отмъсти на Молой за унижението и шамара. Той казва, че вече не иска да се сгодява за Прерна. Молой му се извинява. Анураг се ядосва от това.

Навин отива в стаята си и се обажда на приятелката си. Двамата си спомнят всичко, което се е случило в хотела и как са се измъкнали от това да бъдат изобличени от Анураг пред семейството му. Междувременно Анураг решава да бъде до Прерна, независимо от всичко. Той чува разговора на Навин и се зарича да отмени годежа.

Докато Прерна е в таксито на път за вкъщи от дома на Анураг, тя мисли за това колко грижовен приятел е Анураг. Тя се чувства зле, че крие нещата от него.

По-късно вечерта церемонията започва и гостите започват да идват. Навин е в добро настроение. Прерна и семейството ѝ пристигат. Ниведета се отнася зле с тях, като не ги поздравява на вратата. Прерна ѝ прави забележка.

Мохини отива при Прерна и я пита защо не носи сарито, което ѝ е дала. Прерна ѝ казва, че майка ѝ също е купила сари за нея и тя е предпочела да облече нейното по-евтино сари. Мохини ѝ казва, че обществено положение за нея им голямо значение и тя не бива да пренебрегва желанията си. Мохини я предупреждава да не допуска повече тази грешка, тъй като това би довело до катастрофални последици.

След това Прерна отива да се срещне с Анураг. Намира го да се закопчава и му помага. Прерна му благодари, че ѝ е оказал подкрепа. Тя става емоционална, докато изразява чувствата му. Анураг казва на Прерна, че е видял Навин с друга жена. Прерна му казва, че сигурно е била грешка и той може да не е успял да я разпознае. Анураг я уверява, че би я разпознал навсякъде. Прерна казва на Анураг, че пръстенът ѝ е разхлабен и се нуждае от помощ с него. Той го оправя. Докато го прави, Прерна започва да си спомня техните специални моменти.

Анураг слага годежния пръстен на пръста на Прерна. Мохини изведнъж влиза в стаята. Пръстенът се заклещва на пръста на Прерна. Мохини казва на Анураг да побърза и да слезе долу. Мохини му казва, че и той, и брат ѝ Навин са ѝ важни и тя иска двамата да имат приятелски отношения. Навин казва на Анураг, че е готов да му прости детското му поведение. Анураг обаче не иска да оправи нещата с Навин и му казва, че няма да позволи бракът да се осъществи, независимо от всичко.

Междувременно Прерна се бори с пръстена. Говори със сестра си която се радва да разбере, че пръстенът е заседнал. Тя не иска тя да се сгоди за Навин. Казва ѝ също да внимава, тъй този, който постави пръстена пръв, ще бъде неин годеник. Прерна мълчи.

Епизод 9 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 12 март 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153