Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 7

Добави коментар

Анураг манипулира приятелката на Навин! Навин иска да запознае Анураг с Комолика! Вижте какво ще се случи в епизод 7 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мохини моли Прерна да премери сарито, което е купила за нея. Тя се качва горе да се преоблече. Анураг осъзнава, че Ниведета му е ядосана. Отива в стаята си, за да се освежи и разгледа досието, което му е дал Молой.

Анураг решава да говори с Ниведета за това. Докато пресича коридора, той вижда как Прерна не може да си завърже блузата. Той ѝ казва, че ще изпрати Тапур да ѝ помогне. След това добавя, че знае защо тя е плакала и вече не трябва да се притеснява. Прерна моли Анураг да ѝ завърже блузата. Докато го прави, Навин идва в стаята и му казва, че ще той го направи.

Анураг слиза долу и казва на баща си, че не иска да работи по проекта, тъй като изпитите му в колежа наближават и това е твърде сложно за него. Молой го предава на Ниведета. Ниведета, Анураг и Тапур се прегръщат. Прерна вижда това и намира постъпката на Анураг за мила.

Прерна и семейството на Анураг вечерят. Навин започва да говори за медения месец и държи ръката на Прерна. Тя започва да се чувства неудобно. Това вбесява Анураг. Той моли майка си да изпрати храна в стаята му, тъй като той трябва да свърши нещо спешно. Той се качва горе и след това чува телефона на Навин да звъни. Вижда съобщенията от приятелката му. Анураг ѝ отговаря, като я моли да видят пред къщата.

Пристига приятелката на Навин пристига. Анураг я манипулира и я моли да влезе в къщата, за да се срещне с Навин. Тя няма какво да направи и решава да влезе вътре, само за да успокои съмненията на Анураг. Междувременно Навин вижда съобщенията си.

След вечеря Прерна се опитва да отсервира маста, но Мохини я спира. Казва й, че са богато семейство. Това е работата на слугите, но Перна казва, че са яли в тези чинии и трябва да си я отсервират сами. Мохини се подиграва за ценностите на средната класа на Перна.

Навин разбира, че Анураг е изпратил съобщението от телефона му. Навън Анураг моли приятелката на Навин да влезе вътре, но тя го моли да доведе Навин навън. Анураг се съгласява и планира да изведе цялото семейство, за да може истинското лице на Навин да бъде разкрито, но жената се втурва обратно в колата и се отдалечава веднага щом Анураг започне да върви към къщата. Това само го убеждава, че Навин има връзка с тази жена. Той е решен да го изобличи. Анураг смята, че Прерна трябва да с някой, който я заслужава.

Анураг се връща в къщата и казва на Мохини, че иска да говори с нея. Навин се преструва, че си е изкълчил глезена, за да отклони вниманието им. Той ще направи всичко възможно Анураг да не разбере истината. Междувременно Анураг съзнава, че Мохини няма да му повярва, ако няма доказателства. Прерна решава да си тръгне. Молой моли Анураг да я закара у дома.

Мохини отива в стаята на Навин, за да провери дали се чувства по-добре. Той се прави, че е много емоционален и се страхува да не загуби сестра си. Мохини казва, че знае връзката им никога няма да бъде разрушена. Мохини казва още, че по време на Дурга Пуджа се е надявала да намери жена за Анураг, но вместо това Навин си е харесал Прерна.

Докато пътуват, Прерна моли Анураг да спре в магазин за паан. Той го прави защото те обичат да го ядат заедно. Изведнъж започва да вали. Анураг се втурва към колата, но Прерна започва да танцува под дъжда. Анураг също излиза от колата и те споделят романтичен момент.

Междувременно, за да отклони вниманието на Анураг от неговата тайна и Прерна, Навин разказва на Мохини за Комолика, дъщерята на неговия приятел Чуби от Меерут, която според него ще е най-подходяща за Анураг. Той хвали нейната красота и говори за нейната популярност. Мохини го моли да я покани на церемонията за годежа на следващия ден.

Епизод 7 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 10 март 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153