Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 20

Добави коментар

Шивани казва истината на Анураг! Анураг решава да отвлече Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 20 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Навин казва на Анураг, че не разбира какъв му е проблемът. Анураг отказва да го изслуша и му казва, че знае истината.

Навин му казва, че Мадхури не е негова съпруга. Мадхури потвърждава това. Междувременно Мохини се чувства виновен, че е тържеството се провежда без Анураг, тъй като той все още е в безсъзнание. Ниведета я уверява, че е всичко е наред.

Мадхури казва на Анураг, че не е съпруга на Навин. Той е нейният зет. Анураг ѝ казва, че знае всичко и след това разкрива как я виждал през нощта в стаята на Навин, а също и в болницата. Това оставя Мадхури безмълвна, а Навин яростен. Навин се ядосва на Анураг и му казва цялата истина. Той го предизвиква да слезе долу и да разкрие всичко на Мохини. Навин ми казва, че никой няма да му повярва. Мадхури се опитва да успокои Навин, но напразно. След като Навийн си тръгва, Анураг разпитва Мадхури за съпругата и. Тя се чувства смутена и излиза от стаята му.

Навин се среща с Прерна. Той ѝ връща документите за собственост, заедно с чек за 10 лака. Прерна обаче го пита дали е вярно казаното от Анураг. Навин не ѝ отговаря. Прерна го заплашва и той си отива.

Анураг идва в дома на Прерна, където среща Шивани, която се опитва да му каже истината. Тя се спира и си спомня, че Прерна я е помолила да не го прави. Междувременно Прерна мисли за Анураг и щом той влезе в стаята й, тя отива при него. Тя е удивена, когато открива, че в действителност да стои пред нея.

Анураг разказва всичко за Навин на Прерна. Тя го моли да не се притеснява за нея. Анураг е объркан от поведението на Прерна и решава да си тръгне. Прерна му казва, че ще ѝ липсва. Анураг ѝ казва, че няма да позволи този брак да се осъществи. Прерна прегръща Анураг и го пита защо е толкова добър с нея. Анураг я пита дали може да я облече за сватбата. Тя се съгласява.

На друго място Мохини моли Мадхури да подготви Навин за сватбата. Тя отива в стаята му и го открива, че той отменя сделката за продажба на Прерна на техния клиент. Мадхури е вбесена. Тя му казва, че е знаела, че той се е влюбил в Прерна. Навин ѝ се кара, че се съмнява в него. Той ѝ казва, че ще запази Прерна, за да го задоволява, докато му писне от нея. Мадхури и Навин водят разгорещен спор.

След като Анураг облича Прерна, той я гледа като булка и се чувства разстроен. Излиза от стаята и слиза долу. Прерна знае, че Шивани е права. Анураг я обича и не може да я вижда като чужда булка. Шивани отново спира Анураг и му казва как Прерна прави това, за да спаси къщата им. Анураг най-накрая разбира всичко и обещава на Шивани, че няма да позволи на сватбата да се случи.

Навин вижда всички облечени за сватбата и чуства щастлив. Прерна и семейството ѝ пристигат за сватбата. Мохини ги приветства. Всички са изненадани да видят, че мислите на Мадхури са някъде другаде. Навин взима ръката на Прерна в своята и я отвежда към олтара. Прерна и Анураг се поглеждат. Анураг си представя, че цялата сватба се провежда пред него, когато Шивани го връща в реалността.

Шивани казва на Анураг, че той е бил толкова зает да мисли, че тя е е трябвало да хвърли вода върху Прерна, за да спре сватбата. Тя му показва стаята, в която е Прерна. Те влизат вътре. Анураг моли Прерна да не се жени за Навин, но тя отказва да ги изслуша. Анупам и удря Прерна отзад. Тя изпада в безсъзнание. Шивани пита Анураг какво прави. Той ѝ казва, че няма друг избор и трябва да отвлече Прерна. Анупам излиза от стаята и вижда, че Мохини идва в тяхната посока. Той затваря вратата и информира Анураг.

Мохини чука и моли Прерна да отвори вратата, тъй като има нужда от телефона си. Анураг и Анупам се скриват. Те бързо намират телефона и го дават на Шивани, за да го даде на Мохини. След като тя си тръгва, Анураг казва на Анупам и Шивани, че трябва да скрият Прерна в килим и да я изведат от къщата. Те правят това, но са спрени от Навин, който им предлага да им помогне.

Епизод 20 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 29 март 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153