Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 19

Добави коментар

Навин се опитва да убие Анураг! Прерна научава, че състоянието на Анураг е критично! Вижте какво ще се случи в епизод 19 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг говори с Прерна. Тя му казва, че иска да му сподели нещо. Той ѝ отговаря, че и той има да ѝ каже нещо. Междувременно Навин казва на шофьора на камиона, че ще удари колата на Анураг и ще се увери, че той е мъртъв.

Преди Прерна да сподели тайната си с Анураг, Навин удря колата на Сид и Анураг. Двамата са ударени лошо. Те лежат в преобърнатата кола и кървят. Навин спира камиона и моли шофьора да провери дали двамата са мъртви. Той му казва, че трябва да бъдат, но Навин му казва, че иска да е сигурен.

Преди водачът да може да излезе, минувачите ги забелязват. Те се опитват да изведат Навин от камиона, тъй като знаят, че той умишлено е ударил колата. Навин успява да избяга. Хората идват на помощ на Анураг и Сид. Прерна се втурва от къщата си, притеснявайки се за Анураг. Тя знае, че се е случило нещо лоши. На друго място Мохини се притеснява за Анураг и отива в стаята му, за да провери дали е там.

Навин се среща Мадхури край пътя. Той ѝ казва, че не е сигурен дали Анураг е мъртъв и че трябва да се върне да провери. Мадхури го спира. Тя му казва, че тя ще го направи вместо него, тъй като има шанс той да бъде хванат. Тя го уверява, че не би позволила на Анураг да оцелее.

Прерна стига до мястото на катастрофата. Тя пита мъж в коя болницата е отведен Анураг. Мадхури също ги чува и моли шофьора да следва автомобила на Прерна. Междувременно Анураг и Сид са откарани в спешното отделение в болницата.

Прерна плаче, докато седи до Анураг в болницата. Мадхури ги гледа и разбира, че те се обичат.

Мохини научава за инцидента на Анураг и информира Молой. Те бързат към болницата заедно с Анупам и Навин. Междувременно Прерна се обвинява за състоянието на Анураг и след това вижда лист хартия в ръката му. Тя се опитва да го вземе, но лекарят я изпраща навън.

Мадхури се опитва да се промъкне в стаята на Анураг, докато Прерна говори с лекаря, но не успява. Мохини стига до болницата и заварва Прерна, седнала до Анураг. Тя започва да изпада в паника, гледайки Анураг и се кара на Прерна, че не ги е информирала. Прерна се втурва навън и започва да плаче. Молой я успокоява и ѝ казва да не го приема лично. След като Мохини и други си тръгват с лекаря, Прерна отново отива в стаята на Анураг.

Мадхури не може да намери възможност да убие Анураг. Тя вижда Мохини и други в болницата и се обажда на Навин. Мадхури се разстройва, когато Навин не ѝ отговаря и ѝ се кара, че не може да му помогне. Навин отказва да повярва, че Прерна е влюбена в Анураг.

Навин упреква Мадхури, че не е изпълнила задачата, която ѝ е дал. Мадхури му казва, че вина е на Прерна, тъй като тя не се отдалечава от Анураг. Междувременно Ниведета стига до болницата. Тя става емоционална, когато вижда Анураг в критично състояние.

Навин споделя плана си с Мадхури, която трябва да се облече като медицинска сестра. Докато Навин разсейва Прерна, тя получава шанс да влезе в стаята на Анураг и успява да вземе свидетелството от него. Това кара Анураг да се съвземе за известно време. Вижда лицето на Мадхури, но се чувства твърде слаб, за да реагира. След като тя си тръгва, Анураг става. Прерна го вижда как се мъчи да ходи и му се притичва на помощ. Тя го успокоява и го моли да си почине. Анураг отново изпада в безсъзнание. Навин унищожава свидетелството за брак, което кара Мадхури да се разстрои.

Анураг се съвзема в стаята си, когато Навин влиза. Навин му казва, че той дълго време лежи в безсъзнание и остават само няколко часа за сватбата му с Прерна.

Епизод 19 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 26 март 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153