Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 18

Добави коментар

Шивани знае истината! Анураг има доказателство! Вижте какво ще се случи в епизод 18 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг говори с Дади. Шивани се опитва да привлече вниманието на Анураг за да говори с него. Анураг се опитва да отиде при нея, но не може. Дади моли Анураг да нанесе халди на Прерна.

Докато Анураг прилага халди, някой го бута и той случайно пада върху Прерна. Дрехите на Анураг се намърсяват и Прерна го отвежда в стаята си, за да се преоблече. Прерна отива да вземе кърпа, докато Анураг си мие лицето. Той също така сваля своята курта, която се намокря, когато пада във ваната с вода. Прерна вижда Анураг без дрехите и го моли да облече нещо. Двамата се шегуват и Прерна най-накрая дава на Анураг дрехите на брат си. След като се преоблече, той посочва, че една от обеците ѝ липсва. Прерна я намира и Анураг ѝ помага да я сложи.

Междувременно Ниведета казва на Мохини, че Анураг я е повикал в стаята на Прерна. Тя иска Мохини да открие, че Анураг и Прерна имат връзка. В стаята, Прерна казва на Анураг, че ще ѝ липсва, след като замине, Анураг ѝ казва, че има достатъчно време, да се откаже. Мохини влиза и осмива дрехите, които Анураг носи. Прерна ѝ казва, че това е курта на брат й. Мохини пита Анураг защо я е повикал в стаята. Той ѝ казва, че е искал да разбере как изглежда. Тя му казва, че изглежда прекрасно във всичко, което носи.

Приятелят на Анураг Сид е пред къщата на Прерна. Той напомня на Анураг, че трябва да отидат някъде. Анураг тръгва. Мадхури се чуди къде отива Анураг. Анураг се среща със Сид. Той му казва, че ако похарчат малко пари ще могат да получат копие от свидетелството за брак на Навин и Мадхури.

Молой, Раджеш и Анупам се забавляват, докато играят на карти. Молой им казва, че Мадхури флиртува с него. Всички му се смеят.

Анураг и Сид отиват в регистъра. Те говорят за Мохини и как им е мъчно за нея, защото Навин я е предал и я заблуждава. Анураг иска доказателства, за да му повярват всички. Анураг казва, че му е мъчно за Ронита, но Сид казва, че тя ги е заблудила всички. Анураг му отвръща, че се е срещнал с нея по-късно и смята, че смята, че Мадхури сигурно я е изнудва. Сид е съгласен с него. Двамата пристигат при регистъра. Анураг иска да влезе сам, но Сид го разобеждава.

Прерна вижда Шивани, която изглежда смутена. Шивани крещи на Прерна, че е прекалено добра. Шивани ѝ показва писмото. Тя казва на Прерна, че сега знае истината защо се е съгласила на този брак. Шивани казва на Прерна, че не е нужно да жертва щастието си, като се омъжи за Навин, защото те могат да се върнат в селото си, ако заемът не бъде изплатен. Шивани иска да разкаже какво се случва на родителите им, но Прерна я спира. Прерна казва, че не е имала друго решение и просто е искала да помогне на родителите им, които са пожертвали целия си живот за тях. Прерна моли сестра си да не казва истината за този брак на никого в къщата. Шивани казва, че се гордее с Прерна. Прерна моли Шивани да не казва истината и на Анураг, но сестра ѝ решава да му каже всичко.

Анураг се спречква със случаен човек в регистъра. Този човек се оказва чиновника, с който трябва да говорят. Той отказва да му даде свидетелството за брак на Навин и Мадхури. Чиновникът отказва да му даде сертификата само защото е разстроен от поведението на Анураг. Анураг му се извинява, но той продължава да отказва да даде свидетелството за брак. Анураг се ядосва. Той заплашва чиновника. Сид моли Анураг да се успокои, иначе няма да могат да спрат сватбата на Прерна.

Прерна мисли за чувствата си към Анураг, докато роднините ѝ слагат халди. Навин я пита дали ѝ липсва Анураг. Той казва, че знае, че тя не мисли за Анураг, но Прерна mu казва, че наистина мисли за него.

Междувременно Сид успява да вземе свидетелството за брак на Навийн и го дава на Анураг. Анураг пита Сид как е успял да вземе документа от чиновника. Сид споделя, че му е казал колко много Анураг обича Прерна и че бракът ѝ с Навин ще го накара да се самоубие. Анураг е разстроен от лъжа на Сид, но е щастлив, че е получил сертификата.

Навин се обажда на Анураг. Две минути по-късно Анураг се обажда на Навийн, който го пита къде е. Навин дразни Анураг, като му казва, че е сложил халди върху Прерна и бузите ѝ са много меки. Анураг му се ядосва. Той казва на Навин, че няма да позволи този брак да се случи и че тяхната култура не позволява движенството.

Навин е сигурен, че Анураг се е сдобил със сертификата за брака му. Прерна вижда, че Навин е напрегнат и го пита за причината. Навин избягва въпроса ѝ и си тръгва. Той говори с Мадхури. Тя предлага да избягат. Дори Навин смята, че ще бъдат зад решетките, ако другите открият, че той вече е женен. Той казва на Мадхури, че няма да бяга и по-скоро би убил Анураг.

По пътя към дома на Прерна Сид дразни Анураг с името на Прерна. Анураг го моли да слушат музика и да не го тормози. Прерна се чувства неудобно от мисълта да се омъжи за Навин. Вместо това тя мисли за Анураг и се чуди защо не спира да ѝ липсва. Тя решава да му се обади, но се спира. Обаждането обаче продължава и Анураг вдига телефона. Прерна пита Анураг защо той не е на церемонията и му казва, че Навин е стресиран след обаждането му с него. Анураг се досеща, че Навин трябва да е разбрал, че вече има доказателство.

Епизод 18 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 25 март 2021 по NOVA.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153