Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 17

Добави коментар

Мохини шамаросва Анураг! Анураг сънува Прерна! Шивани прочита писмото! Вижте какво ще се случи в епизод 17 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг моли Ронита да каже истината на всички. Ронита обаче се преструва, че изобщо не познава Навин. Тя им казва, че приятеля на Абураг е искал да си отмъсти на Навин и затова тя го е излъгала. Анураг е объркан. Навин е доволен и пита Ронита дали Анураг ѝ е платил. Тя му казва, че не е. Анураг избухва. Той продължава да настоява, че Навин не е добър човек и той е бившият съпруг на Ронита, Прадийп Басу. Гледайки това, Мохини удря шамар на Анураг и го моли да се качи горе.

Мохин казва на Прерна, че тя е причината зад всеки проблем в дома й. Тя изхвърля Ронита от къщата и ѝ казва никога да не се връща. Анураг спира Ронита навън и я пита защо е излъгала пред всички. Тя отказва да разкрие подробности. Той ѝ казва, че трябва да се чувства виновна, че е оставила Прерна в това положение. Докато е на път да му каже причината да излъже, Ронита забелязва Мадхури.

В стаята си Навин се обажда на Мадхури и я пита как е успяла да убеди Ронита да излъже. Тя му казва, че е изпратила главорези в дома на Ронита и се е заканила да убие майка й. Навин се радва да чуе това. Тя прекъсва разговора и е на път да си тръгне, но се удря в саксията. Анураг чува звука и излиза, за да види кой е. Той забелязва Мадхури да бяга. Връща се в стаята си и открива, че Навин го чака. Навин го предизвиква и му се подиграва, че се опитва да развали плана му.

Навин и Анураг се карат. Навин се хвали с победата си над Анураг и му казва да спре да се меси където не му е работа. Вместо това Анураг уверява Навин, че ще го изобличи и два дни са му достатъчни. Навин дава кърпичка на Анураг и му казва да си избърше сълзите с нея когато той се ожени за Прерна. Анураг му я връща и му казва, че ще му трябва за да си покрие лицето като го изобличи. Навин казва на Анураг, че Прерна вече му принадлежи.

Прерна се чуди дали постъпва правилно, като се омъжва за Навин. Тя смята, че Анураг е прав. Прерна чува шум от стаята на майка ѝ и отива да провери какво става. Веена казва на Прерна, че тя и Раджеш планират да се преместят в другия си имот, за да могат да изплатят заема. Прерна ѝ казва да не го правят. Прерна осъзнава, че постъпва правилно, като се омъжва за Навин, тъй като това ще реши проблемите на семейството й.

Молой казва на Мохини, че не е трябвало да удари шамар на Анураг заради Навин. Тя му казва, че и тя съжалява за това, но не имала избор. Молой ѝ казва, че няма да може да си прости, ако твърденията на Анураг се окажат верни.

Анураг сънува за Прерна. В съня му, Прерна влиза в стаята на Анураг и го събужда. Той е изненадан да я намери в стаята. Прерна казва на Анураг, че е нейния най-надежден приятел и той най-добре я разбира. Анураг ѝ казва, че я смята за повече от приятелка. Той ѝ казва „ти си моята ...“ и се събужда.

Анураг излиза от стаята си и чува гласа на Навин. Той поглежда вътре в стаята през вратата и вижда Мадхури с чаша шампанско в ръка. Двамата говорят за това какво биха направили, след като Навин се ожени за Прерна. Анураг подслушва разговора им. Анураг се крие точно навреме, преди Навин да излезе да провери дали има някой пред вратата.

На следващия ден Мохини се извинява на Анураг и го моли да отиде с тях в къщата на Прерна за церемонията по Халди. Мохини смята, че това ще му даде шанс да види колко щастлива е Прерна от съюза. Анураг отива да се преоблече.

Шивани отива в стаята на Прерна да търси пликовете. Междувременно Прерна моли майка си да прекара известно време с нея. Но тя също е заета да търси пликовете. Шивани отваря шкафа и намира писмото, което Прерна я е помолила да не чете по-рано. Тя смята, че вече може да види какво е, тъй като Прерна не е наоколо. Тя е шокирана да установи, че това е правно известие, изпратено до тях, за да се изнесат от къщата си. Тя решава да говори с Прерна за това, но се спира.

Мохини, Ниведета и Анураг пристигат в дома на Прерна. Прерна и Анураг се споглеждат. Анураг казва на Дади, че това, което ѝ е казал по-рано, е лъжа. Но Дади му казва, че може да е, но тя все още чувства, че Анураг го е казал от сърце.

Епизод 17 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 24 март 2021 по NOVA.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153