Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” -  какво ще се случи в епизод 15

Добави коментар

Анураг признава чувствата си на Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 15 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Молой моли Ниведета да танцува с Анупам. Тя се съгласява неохотно. Мохини се радва да види усилията на Молой да сближи двамата. Докато танцуват, Ниведета казва на Анупам, че последният път го е обичала, когато е била пияна и му е вярвала. Той ѝ казва, че точно в онази нощ той се е влюбил в нея. Ниведета се опитва да напусне сцената, но Анупам не ѝ позволява. След това тя го настъпва.

Навин моли Прерна за танц. Те излизат на сцената. Анураг е ядосан да ги види да танцуват заедно. Приятелят на Анураг, Сидхарт, му казва, че е влюбен в Прерна и трябва да приеме чувствата си. Анураг се сбива с приятеля си и отказва да признае чувствата си към Прерна.

Междувременно Мадхури пита Прерна дали може да танцува с Навин. Докато го правят, Мадхури му казва, че Ронита е жива и лежи в безсъзнание в стаята на Анураг. Навин е шокиран да чуе това. Мадхури го моли да напусне партито и му казва, че има план. Слуга идва с напитки и Навин умишлено се блъска в него. Питието се разлива върху Навин и му дава оправдание да си тръгне.

Анураг вижда, че Навин се бори с изцапаната си дрехи, когато слиза долу. Той обвинява Прерна за това, но тя му казва, че това се е случило, докато Мадхури и Навин танцували заедно. Анураг я пита дали не намира това за странно. Прерна му казва не. Анураг я отвежда настрана и я пита какво не е наред с нея, че не вижда истината. Прерна му казва да не говори с нея, тъй като хората биха се усъмнили, че между тях има нещо. Анураг ѝ казва, че не му пука, тъй като тя е тази, която има най-голямо значение за него. Прерна мисли за новите си чувства към Анураг. Той изпитва същото. Двамата продължават да мислят за моментите, прекарани заедно. Анураг се чуди дали наистина е влюбен в Прерна.

Навин влиза в стаята на Анураг, където бившата му съпруга Ронита лежи в безсъзнание. Той ѝ говори и признава защо се е опитал да я продаде. Той казва, че я е завел в Лондон, за да ѝ даде по-добър живот и казва, че сега ще трябва да я убие. Той признава своите грешни постъпки пред нея.

Майката на Анураг - Мохини търси Навин. Тя го моли Анураг да отиде да помогне на Навин, но той решава да отиде да види Ронита.

Навин мисли за начини да убие Ронита. Първо се опитва да я убие с нож, но смята, че така ще бъде заловен. Навин започва да души Ронита до смърт с възглавница. Тя хапе ръката му и вика за помощ. Анураг чува гласа на Ронита, докато говори с Молой. Той се втурне към стая. Навин успява да се скрие под леглото. Анураг намира Ронита в безсъзнание. Той се опитва да говори с нея, но напразно. След това той забелязва следи по врата ѝ и е сигурен, че съпругът ѝ се е опитал да я убие. Молой огледажда стаята, докато Анураг се обажда на лекаря.

Навин съжалява, че е останал в стаята, и се опитва да измисли начин да избяга. Докато разговаря с лекаря, Анураг излиза от стаята и това дава перфектна възможност на Навин да убие Ронита. Прерна забелязва Анураг да говори с някого по телефона и го намира обезпокоен след обаждането. Тя отива да говори с него.

Междувременно Навин се крие на балкона, когато чува как Ниведита, Мохини и Шивани да разговарят пред стаята. Анураг казва на Прерна да не се жени за Навин, тъй като положението на Ронита е същото като нейното. Той я моли да му каже защо се жени за Навин. Докато Прерна е на път да разкрие истината, слугата изпуска нещо, което я разсейва. Тя отива в стаята с Ронита. Анураг я следва.

Мохини се кара на Анураг, че е довел Ронита у дома. Когато Анураг ѝ казва, че по-рано подкрепяла решението му, Мохини му обяснява, че е помислила, че е случайност, но сега изглежда наистина съпругът на Ронита се опитва да я убие. Това излага на опасност живота на всички. Прерна идва на помощ на Анураг и поема вината върху нея. Това кара и Мохини да ѝ се скара. Веена се опитва да защити Прерна, но Мохини става по яростма. Тя ги моли да се върнат при гостите с нея и да завършат ритуалите.

Всички те са на път да напуснат стаята, Шивани забелязва обувките на Навин на балкона. Тя спира Анураг и го моли да провери. Анураг се приближава към него и Навин започва да се притеснява.

Епизод 15 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 22 март 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153