Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” -  какво ще се случи в епизод 12

Добави коментар

Прерна не може да каже на Анураг за писмото! Анураг танцува с Прерна! Анураг заснема видеоклип с Мадхури и Навин заедно! Вижте какво ще се случи в епизод 12 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мохини казва на Анураг, че тази година отново ще е домакин на Лакшми Пуджа и се гордее с факта, че това е най-обсъжданото събитие в града. Междувременно разбойници решават да откраднат статуите на богове на семейството, които струват много.

Шивани влиза в стаята на Прерна и я намира с писмо в ръката ѝ. Тя започва да я закача с нея и ѝ го взема. Прерна я моли да не го чете. Шивани смята, че Прерна е написала чувствата си към Анураг в писмото. Тя започва да тича с него из къщата, заплашвайки, че ще го прочете. В крайна сметка писмото попада в ръката на Раджеш. Преди да може да го прочете, Мохини влиза и ги кани за Лакшми Пуджа. Прерна бързо взима писмото от баща си.

Мохини ги моли всички да дойдат, особено Прерна. Влиза Навин. Точно тогава Анураг се обажда на Прерна. Тя излиза да говори. Навин подозира, че това обаждането е от Анураг. Анураг казва на Прерна, че не се извинява за нищо, което е казал предишната вечер. Той също я моли да дойде за Лакшми Пуджа. Прерна му казва, че ще дойде. Те се подиграват на новите дрехи на Навин. Навин идва да се сбогува с Прерна.

По-късно вечерта Анураг чака Прерна и я гледа с възхищение, когато влиза. Той слиза долу, за да я посрещне, но други момичета не му позволяват да го направи. Прерна също се опитва да говори с Анураг за писмото. Навин поздравява Прерна и се ръкува с нея, което кара Анураг да ревнува.

Навин и Мадхури не позволяват на Прерна да говори с Анураг. Мохини обявява, че пуджата ще започне след 20 минути. Тя показва статуите на всички. Междувременно разбойниците успяват да влязат в къщата, облечени като танцьори.

Духовникът казва на Мохини, че новата двойка трябва да проведат ритуала. Мохини казва на Навин да е готов.

Шивани забелязва Анураг и го пита дали Прерна му е дала писмото. Прерна ги гледа и съжалява, че не е имала възможността да говори с Анураг по-рано. Раджеш пристига с леля си и тя се запознава с всички, включително Анураг. Тя го бърка с младоженеца на Прерна, но Раджеш я поправя.

Разбойниците, облечени като танцьори, пристигат на партито. Мохини им казва, че редът им ще дойде след ритуала и танца на двойката, тъй като са закъснели. Разбойниците решават да откраднат идолите след церемонията.

Анураг отвежда Прерна в ъгъла и я моли да не се жени за Навин. Той ѝ казва, че не разбира защо тя не го слуша. Той си тръгва, след като ѝ казва, че би направил всичко, за да я защити.

Мохини вика Прерна и Навин за ритуала. Сервитьорът разлива нещо върху тоалета на Навин. Мадхури го отвежда в стаята му.

Анураг вижда престъпниците и му се струва странно, че така спокойно се разхождат из къщата. Той ги разпитва и те лъжат, че търсят тоалетната. Анураг им показва къде е. Един от тях изпуска ножа си. Анураг го забелязва. Другият го прикрива, като казва на Анураг, че е танцува с ножове.

Прерна сяда сама за ритуала и Анураг неволно се присъединява към нея, докато всички се молят. След молитвата, Мохини, Ниведета и други са шокирани да открият Анураг да седи до Прерна. Мохини си припомня думите на духовника, че двойката, която седи заедно за пуджата, ще бъде благословена от богинята. Ниведета отново се ядосва, виждайки Анураг и Прерна заедно.

Лелята на Раджеш научава, че Прерна се жени за мъж много по-стар от нея. Тя отива да я спре, когато среща Анураг. Тя казва на Анураг, че иска Прерна да се омъжи за него и го пита дали ще го направи. Раджеш идва и казва на Анураг, че леля му има проблем с паметта.

След това Анураг ѝ казва, че ще го направи. По-късно Навин моли Прерна за танц. Той я принуждава да излезе на сцената. Тя върви неохотно. Анураг забелязва това и идва да я спаси. Вместо Навин, той я хваща за ръка и предлага танц с нея. Дори Мохини му дава разрешение. Двамата танцува, оставяйки Навин да гневен.

Мохини и Молой хвалят Анураг за танца му. Анураг е разсеян и поглежда към Прерна, която си тръгва. Той бързо я следва и без да иска разлива питие върху Мадхури.

Навин е разстроен от това. Мохини казва, че е инцидент и моли Мадхури да се преоблече. Тя изпраща слуга с ново сари. Когато Мадхури влиза в стаята, Навин също влиза. Флиртуват. Анураг ги вижда заедно и решава да покаже сцената на Прерна.

Анураг се обажда на Прерна, но тя не вдига. Тя се кара на себе си, че е мислила за Анураг романтично. Когато излиза, тя открива Анураг да стои отвън. Анураг ѝ казва, че иска да разобличи Навин пред нея. Тя отказва да го изслуша и си тръгва.

Анураг решава да ѝ покаже доказателството. Връща се и застава пред стаята на Мадхури и Навин. Там той вижда как Навин дава „мангалсутрата“, сватбена огърлица, на Мадхури и я нарича своя съпруга. Анураг е шокиран, но успява да го заснеме. Анураг разбира, че Навин е забъркан в нещо и решава да покаже клипа на майка си. Той среща Навин по пътя и му казва да внимава какво прави. Навин казва Анураг, че намира Прерна за привлекателна. Анураг отрича.

Анураг отвежда Мохини настрана, за да разговаря с нея за видеото, но тя търси Молой. Взема телефона на Анураг и отива в ъгъла, за да говори с Молой. Междувременно Анураг завежда Прерна в друга стая и я моли да не се омъжва за Навин. Докато Мохини разговаря с Молой по телефона, измамниците излизат и насочват пистолет към нея. Когато Ниведета влезе, тя също става тяхната цел. Отвеждат ги в основната зала като заложници.

Епизод 12 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 17 март 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153