Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” -  какво ще се случи в епизод 11

Добави коментар

Прерна и Навин се сгодяват! Анураг се промъква в стаята на Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 11 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мохини моли Молой да говори с Анураг. Докато тя е в стаята той му казва да не се бърка в работите на Навин, но веднага след като тя си тръгва, Молой променя тона си. Той казва на Анураг, че ако смята, че е прав, тогава трябва да има вяра до края и да разобличи Навин. Той уверява Анураг, че го подкрепя.

Междувременно сестрата на Прерна ѝ казва, че според нея Анураг е прав за Навин и Мадхури. Мадхури моли Навин да внимава, тъй Прерна изглежда го подозира. Мохини моли Прерна и Навин да се качат на сцената.

Сестрата на Прерна отива в стаята на Анураг. Тя го моли да прекрати годежа. Анураг ѝ казва, че чака точното време. Той я уверява, че няма да позволи Прерна и Навин да се омъжат. Тя му казва, че церемонията долу започва, и го моли да слезе. Анураг решава да отиде, тъй като не иска Навин да мисли, че се е отказал.

Навин казва на Прерна, да му даде пръстена. Прерна, която е изгубена в мислите си, го вади и го предава на Навин. Той ѝ се кара, че не е оправила размера. Мадхури обаче се намесва и казва на Навин, че Прерна сигурно е била заета. Двата разменят пръстени, докато Анураг гледа. Мохини поздравява Раджеш и Веена за годежа.

След церемонията Навин отива в стаята на Анураг и се хвали с победата си над него. Той казва на Анураг да престане да се бърка в работите му или последиците биха били катастрофални. Анураг казва на Навин, че не се отказва, тъй като Прерна е един от най-близките му приятели и би направил всичко за нея.

Анураг решава да говори с Прерна за разговора си с Навин. . Анураг търси Прерна. Ниведета му съобщава, че тя вече си е тръгнала. Тя му казва, че лицето му прави чувствата му към Прерна очевидни.

Докато Навин и Прерна са на път за дома й, започва да вали. Тази внезапна промяна във времето оставя всички изненадани. Прерна се радва на времето и мисли за Анураг. Навин погрешно се смята, че Прерна за първи път е щастлив в неговата компания.

Междувременно Мохини разговаря с Молой за Мадхури и колко добър е брат ѝ Навин, но вижда, че Молой е заспал.

Шивани се опитва да накара Прерна да осъзнае чувствата си към Анураг. Прерна отрича да има чувства към него. Двете виждат, че баща им Раджеш да стои на прага на стаята. Шивани бързо казва на Прерна, че обича Анураг, защото е застанал срещу своето семейство за нвя. Това кара Прерна да се чувства неловко, докато лежи в леглото си и мисли за Анураг.

Анураг се промъква в стаята на Прерна и я плаши. Той ѝ казва, че иска да и обясни, че не изпитва чувства към нея. Прерна го пита дали е сигурен. Анураг кима. След това той ѝ разказва за предупреждението на Навин и че във връзката му с Мадхури има нещо повече от това, което той твърди. Анураг отново пита Прерна защо ще се омъжи за Навин. Тя му казва, че е безпомощна и го моли да се забърква в това.

На следващата сутрин Прерна казва, че ще кандидатства за личен заем.

Анупам прави комплимент Ниведета. Тя го моли да не се опитва да я впечатли и да се облече както трябва. Молой пожелава Честит Дивали и подарява роза на Мохини. Мадхури влиза в къщата и поздравява за празника. Тя казва, че не е знаела, че семейството всяка година организира голямо парти на Дивали.

Мадхури казва на Навин, че вижда начина, по който се променя и гледа Прерна. Анураг подслушва разговора им.

Епизод 11 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 16 март 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153