Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 10

1 коментар

Прерна и Анураг са затворени в банята! Комолика среща Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 10 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мохини моли Анураг да ѝ вземе бялата кутия, необходима за пуджа. Той се качва се горе и открива, че Прерна все още се бори с пръстена. Тя обвинява Анураг и го моли да ѝ помогне да го свали. Прерна започва да бърбори и Анураг и казва, че е бърборана и държи ръката си върху устата й, за да я успокои.

Прерна казва на Анураг, че Шивани ѝ в казала, че който пръв сложи пръстена на ръката й, е нейният годеник. На шега Анураг казва, че това означава, че са сгодени. Тя го пита дали вярва в такива неща. Той ѝ казва, че не вярва. След това Анураг предлага да намажат пръста на прена с лосион или разтвор за да свалят пръстена. Те влизат в банята.

Междувременно Мохини отива да вземе кутията от стаята на Анураг. Мохини разбира ,че Анураг е в банята много дълго и го пита дали е добре. Прерна спира Анураг да каже на майка си, че и тя е в банята. Анураг казва на Мохини, че се освежава, и ѝ казва къде е кутията. Мохини я взема и си тръгва. Анураг казва на Прерна, че никога не е лъгал майка си досега.

В опитите си да свалят пръстена Анураг и Прерна падат един върху друг. Анураг става и си напомня, че тя е негова просто приятелка нищо повече. И двамата се чувстват неловко. Прерна включва водата, за да си измие ръката, но прогрешка включва душа. И двамата се намокрят.

Двамата излизат от банята, но Анураг вижда, че Навин стой пред стаята. Той отново връща Прерна в банята и я моли да се скрие там с него. Тя му казва, че е няма проблем, защото не са направили нищо лошо. Анураг ѝ отговаря, че Навин може да си помисли, че той изпитва чувства към нея. Прерна го пита дали е така, Анураг отрича. След това той ѝ казва, че каквото и да се случи, никога няма да ѝ позволи да се омъжи за Навин. Особено след като знае, че Прерна не го прави по собствено желание.

Навин чува гласа на Прерна и пита Анураг дали е с Прерна в банята. Анураг му отговаря, че това е неговата стая и Прерна не е с него. Разговорът им разсмива Прерна и Навин става подозрителен. Той казва на Анураг, че знае, че е със същото момиче, което флиртува с него по-ранно. Той добавя, че на партито ще дойде момиче, което Мохини одобрява и той също може да се ожени скоро.

След като Навин си тръгва, Прерна казва на Анураг, че никога не е споменавал за среща с бъдеща булка. Той обяснява, че майка му иска да го ожени и това се случва често. Двамата решават да се присъединят към други на партито. Преди да излязат от стаята, Анураг казва на Прерна, че няма да ѝ позволи да се омъжи за Навин. Анупам ги хваща да си говорят. Прерна излиза от стаята, следвана от Анураг. Започват ритуалите за церемонията по годежа.

Подаръците се разменят между семействата. Подаръците на семейството на Прерна са много по-евтини от тези подготвени от Мохини. Раджеш казва на Молой, че това е всичко, което могат да си позволят. Молой казва, че им дава най-големия подарък някога, като изпраща Прерна в къщата им. Навин подарява тежка златна огърлица на Прерна, но тя отказва да я приеме.

Бащата на Комолика информира Навийн, че закъснява, но дъщеря му скоро ще стигне до мястото. Навин обещава, че ще се погрижи за Комолика.

Анураг напуска партито, за да отиде при любовницата на Навин. Когато излиза от портата, той се разминава с Комолика, чийто шал пада на пода. Той се навежда и Комолика, че ще се опита да я очарова като всички други мъже. Но вместо това Анураг вдига пирони от земята и решава да ги изхвърли, преди някой да се нарани. Комолика остава шокирана от това. Анураг си тръгва, без дори да я погледне.

Анураг пристига до къщата на любовницата на Навин и решава да ѝ каже, че Навин е претърпял инцидент и иска спешно да се срещне с нея. Той звъни на вратата.

Епизод 10 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 15 март 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153