Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 54

Добави коментар

Анураг разкрива пред Прерна, че е бил принуден да се ожени за Комолика! Комолика е заключена в шкаф! Вижте какво ще се случи в епизод 54 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мохини пита Комолика, която се представя за лекар, дали Молой е добре и за малко тя не знае какво да отговори. На помощ ѝ идва медицинската сестра, която я моли да прегледа пациента. Комолика успешно влиза в стаята на Молой и си слага ръкавици, за да не остави никакви доказателства след себе си.

Междувременно Анураг пристига в болницата и е разпитван от майка си и сестра си, защото не им е казал за интригата зад инцидента с Молой. Анураг казва, че не е могъл да рискува, като им каже, тъй като информацията е щяла да стигне до убиеца.

Комолика взима хирургически нож и се насочва към Молой. По-късно Прерна се опитва да се срещне с Анураг, но той се оправдава, като казва, че е зает. Тя го отвежда в една празна болнична стая и го моли да отговори на въпросите ѝ. Когато Анураг не се съгласява, Прерна го пита дали тя наистина означава нещо за него и как е могъл да си играе с емоциите ѝ. Виждайки, че Прерна плаче и изпада в истерия, Анураг най-накрая казва истината. Първо признава, че я обича, но Перна не му вярва и му казва, че не би могъл да се ожени за Комолика, ако я обича. Той отговаря, че е бил принуден да се ожени за нея, но не може да ѝ каже повече. Той се опитва да излезе от стаята, но открива, че тя е заключена.

Молой е шокиран, когато вижда Комолика маскирана като лекар, и тя го заплашва, като му казва, че по-добре да не я кара да го убива. Анураг казва на Прърна, че не ѝ е казал нищо, защото не е искал да я натоварва след смъртта на Раджеш. Комолика казва на Молой, че ако той се съгласи с нейните условия, тя ще пощади живота му. Комолика му казва, че ако скрие всичко от близките си, тя ще го пощади.

Текст от potv.bg

Полицаите пристигат в болницата и са готови да вземат показанията на Молой. Първоначално Анураг се колебае, но по-късно се съгласява, когато полицаят му казва, че е по-добре да вземе показанията сега, отколкото по-късно. Когато Молой не се съгласява с Комолика, тя се вбесява и казва, че сега ще го убие. Тя казва, че на карта е заложен не само неговият живот, но и животът на Прерна, който тя е превърнала в ад. Комолика продължава да разказва на Молой, че тя стои зад инцидента му, защото е била вбесена от разговорите им за брака на Анураг и Прерна. Тя също така разкрива как е изнудила Анураг да се ожени за нея, като му е помогнала да спаси живота му.

Мохини обвинява Прерна, че е донесла лош късмет на семейството им, и казва, че заради нея Молой е в това състояние, а Анураг едва не е загубил живота си в катастрофа. Тя казва на Прерна, че не разбира нещата, защото все още не е майка. Ниведита се съгласява, че животът им е разрушен, след като Прерна е влязла в него. Прърна е шокирана от всички горчиви обвинения, но казва, че разбира. Според нея те казват всичко това, защото изпитват болка. Мохини я моли да си тръгне, а тя отговаря, че не може да си тръгне, без да се срещне с Молой, защото той ѝ е като баща. Тя заявява отново, че смята всички тях за свое семейство и като я обиждат, тя се натъжава. Тя казва, че битката ѝ не е с тях, а с Комолика.

Комолика се подиграва на Молой и казва, че трябва да ѝ даде благословия, тъй като е негова снаха. Тя казва, че Анураг не се е съгласил лесно да се оженят и тя е трябвало наистина да се потруди. Мохини казва на Прерна, че ще ѝ позволи да се срещне с Молой, но тя трябва да свали мангалсутрата и да изтрие синдура си. Мохини заявява, че не иска Молой да се шокира, като я види като омъжена жена, при положение че е искал Комолика да се омъжи за Анураг.

Комолика казва, че като я е заплашвал, той е направил голяма грешка. Мохини се опитва да свали насила мангалсутрата на Прерна, но тя яростно се съпротивлява. Докторът идва и Мохини го пита как е Молой, а той казва, че цяло чудо, че е излязъл от кома. Полицаят ги моли да си спомнят всичко, което се е случило в деня на инцидента.

Текст от potv.bg

Комолика казва, че не иска Молой да е жив, и се сбогува с него. Тя се кани да му пререже гърлото, когато в стаята влиза Прерна. Тя е щастлива да види Молой и се разчувства. Комолика се скрива зад вратата и се опитва да се измъкне от нея, но не успява да го направи, тъй като всички стоят отвън. Тя решава да се скрие в един шкаф.

Прерна пита Молой защо е изпаднал в кома и ги е оставил сами. Тя казва, че е щастлива, че той вече се възстановява. След това му казва, че никога не е смятала, че той иска Комолика за своя снаха и винаги е мислела, че той иска тя да бъде съпруга на Анураг. Освен това тя му казва, че Анураг и тя са се оженили в храм.

Прерна го моли да ѝ даде благословия, като държи ръката си на главата й. Но ръката му увисва, а Прерна се паникьосва и вика лекари. Докторът идва и е изненадан да види влошеното му състояние. Докторът моли Прерна да вземе ръкавици от шкафа, тя го прави и заключва шкафа. Лекарят им казва, че той е претърпял пристъп на парализа, което означава, че е в съзнание, но не може да движи частите на тялото си или да им отговаря. Мохини казва, че Прерна носи лош късмет и това се е случило заради нея. Анураг казва, че е искал да отведе баща си вкъщи, но лекарят казва, че е по-добре той да остане тук. Анураг казва, че животът му е в опасност и той ще се погрижи да получи подходящи грижи у дома. Анураг моли Мохини и Ниведита да приготвят стая за Молой.

Комолика е разочарована от развоя на събитията и решава, че ще излезе от шкафа и ще убие Молой, след като всички си тръгнат. Тя се опитва да излезе от шкафа, но тъй като той е заключен, Комолика не може да излезе. Прерна чува шума и се придвижва към шкафа. Анураг идва точно в този момент и моли Прерна да дойде с него. Комолика изпитва облекчение, след като Прерна си тръгва. Молой, който не може да движи тялото си, си мисли защо е в толкова лошо състояние, че дори не може да изобличи Комолика. Извън болничната стая Анураг и Прерна са приковани един към друг и се гледат в очите. Анураг гали лицето ѝ, а след това сваля една фиба от косата ѝ. Двамата дешифрират неловкостта на момента и се отдалечават. Прерна казва, че ще се погрижи за Молой, а Анураг - че ще се погрижи за Мохини.

Мохини казва на Ниведита, че Молой ще се зарадва, като разбере, че са изпълнили желанието му да оженят Анураг и Комолика, както и за брака на Тапур. Мохини се обажда на Комолика, без да знае, че тя е заключена в шкафа. Раздразнената Комолика затваря на Мохини и се чуди как да се измъкне.

Комолика започва да блъска по вратата на шкафа и една медицинска сестра идва и отваря шкафа. Когато не открива нищо, тя се оглежда за източника на шума. Комолика излиза от шкафа, когато медицинската сестра не гледа. Медицинската сестра е изненадана да види Комолика до шкафа и я пита дали е била вътре. Комолика казва, че трябва да е пияна, за да каже такова нещо, при положение че току-що е влязла през вратата.

Молой се прибира у дома и се радва да види семейството си. Ниведита казва на Молой, че го очакват много добри новини. Тя му казва, че утре Тапур ще се венчае. Анураг е развълнуван да види всички щастливи след толкова време и казва на Анупам да помогне на баща му да се настани удобно в стаята си. След това държи ръката на Прерна и ѝ благодари. Прерна казва, че Молой винаги ѝ е бил като семейство и не е нужно да ѝ благодари. Анураг донася инвалидна количка за Молой и казва, че с нейна помощ той може да се движи из къщата на воля и да бъде с всеки един от тях и дори да присъства на церемонията по годежа на Тапур.

Молой е на път да падне, докато се опитва да седне на инвалидната количка, когато Прерна му помага. Молой полага ръка на главата на Прерна, сякаш за да я благослови, а Анураг се усмихва, мислейки, че Прерна е получила благословия като негова съпруга. Комолика се връща с наранен крак и казва на всички, че е отишла в храма, за да се помоли за бързото възстановяване на Молой. Мохини казва на Молой, че са оженили Анураг и Комолика точно както го е пожелал и той трябва да е много щастлив.

Молой си спомня, как Анураг му е казал в болницата, че първо се е оженил за Прерна в храма, защото я обича, а после за Комолика по настояване на Мохини. Мохини моли Комолика да докосне краката на Молой и той умишлено движи ръката си, за да изпусне купата със супа. Комолика изгаря ръката си. Тя се опитва да удари шамар на медицинската сестра, когато Прерна я спира и ѝ казва, че ръката на Молой се е движела и затова супата е паднала. Тя също така казва, че може би той не приема Комолика за своя снаха.

Прерна и Анураг споделят един мил момент, докато се грижат за Молой. Време е за годежа на Тапур. Прерна пада от стълбата и Анураг я хваща точно навреме. Комолика е шокирана, когато ги вижда в обятията един на друг.

Епизод 54 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 19 май 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153