Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 50

Добави коментар

Анураг посещава Прерна в затвора! Анураг удря шамар на Комолика! Вижте какво ще се случи в епизод 50 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Ниведита и Комолика настояват Мохини да организира парти, за да отпразнува победата им над Прерна. Комолика казва на Мохини, че е искала да докаже на всички, че тя е истинската съпруга, и иска да сложи край на всички съмнения и слухове. Мохини се съгласява на партито и казва на Комолика да се приготви. Комолика се радва.

Шивани съжалява, че е обичала Ронит. Веена ѝ казва, че не трябва да плаче, тъй като се е поучила от грешките си. Веена казва на Шивани, че не трябва да се притеснява за лошите намерения на Ронит, тъй като тя е с нея в този труден момент. Анупам се обажда на Шивани и ѝ съобщава, че полицията е арестувала Прерна.

По-късно Анупам отива в стаята на Анураг, за да го потърси. Там той намира Комолика. Тя се изправя срещу него и го пита защо е подкрепял Прерна. Виждайки, че Комолика е груба с него, Анупам разказва на Комолика, че вярва, че Прерна е истинската съпруга на Анураг. Комолика се ядосва и казва на Анупам да напусне стаята, докато тя се подготвя за първата си брачна нощ.

Междувременно полицаите съобщават на Прерна, че някой е дошъл да я види, което я заинтригува. Тя вижда Анураг и се ядосва. Казва му, че той е най-голямата ѝ грешка. Прерна разказва на Анураг как не е искала семейството ѝ да страда, защото е била влюбена в Анураг, който я ощетил на всички нива. Анураг се извинява на Прерна, която му разказва как му се е доверявала на него повече, отколкото на самата себе си. Прерна иска да разбере дали тя е виновна, че са се разделили. Анураг избърсва сълзите ѝ и казва истината на полицията. Анураг казва на полицията да вземе показанията му и също така разкрива как Комолика е застанала между него и Прерна.

Духовникът, който е оженил Анураг и Прърна, идва в участъка. Анураг казва на полицаите, че той е единственият свидетел на сватбата им. Полицията взема показанията на духовника. Анураг казва на Прерна, че ще ѝ разкаже защо е трябвало да се преструва, че е влюбен в Комолика. Той също така обещава на Прерна да обяви пред медиите, че тя е негова съпруга.

Тъкмо когато се прегръщат, идва Комолика и обвинява Анураг, че ѝ изневерява. Анураг се изправя твърдо срещу Комолика, която го заплашва, че ще изхвърли семейството му от къщата им. Тя предупреждава Анураг, че ако планира да я изостави заради Прерна, тя ще се погрижи баща му Молой да умре. Анураг предупреждава Комолика да сложи край на злите си намерения, тъй като не желае повече да бъде нейна марионетка. Анураг се опитва да удуши Комолика, докато Прерна отчаяно се опитва да го спре. Комолика заплашва да убие жестоко всеки член на семейството му и се смее зловещо. Фантазията на Анураг приключва, когато полицай го моли да премести колата си напред. Той смята, че единственият начин да реши проблема е да стане най-големият враг на Прерна, така че Комолика да я пощади.

Междувременно в къщата на Басу гостите очакват Анураг и Комолика. Гостите очевидно разпитват Мохини и Ниведита за истината зад първия брак на Анураг. Всички се чудят защо Комолика все още не е дошла. Тя идва, облечена в смайващо бяло облекло. Комолика се нахвърля върху една от гостенките, след като тя задава неудобен въпрос за отсъствието на Анураг и се интересува дали е с първата си съпруга Прерна. По-късно Комолика обсъжда въпроса със свекърва си, като казва, че хората говорят такива неща заради отсъствието на Анураг.

Текст от potv.bg

Анураг посещава Прерна в затвора и ѝ казва, че е дошъл с предложение, което може да я измъкне от затвора. Той я моли да се дистанцира от семейството му и да се закълне, че никога няма да влезе в дома му, и той ще я измъкне от затвора. Прерна казва, че няма такова намерение, тъй като никой не може да прекъсне връзката им сега, нито пък през следващите седем живота. Анураг се изнервя и е на път да ѝ каже истината, че Комолика ще я убие, ако не напусне дома му. Но Веена идва и удря Анураг за това, че е бил толкова жесток и нелюбезен към дъщеря ѝ. Тя казва, че той не е същият Анураг, когото познава от детството си. Анураг се подиграва на Веена и казва, че дъщеря ѝ трябва да обмисли предложението му. Веена казва, че те нямат нужда от неговата подкрепа и се справят сами.

Комолика се обажда на Анураг, но той не вдига, тъй като се чувства съсипан от това, че е наранил любовта на живота си - Прерна. Той разбива телефона си, когато вижда, че му се обажда Комолика, и крещи. Комолика се чуди защо телефонът е изключен. Анураг решава да се дистанцира от Комолика завинаги, след като е накарал Прерна да го намрази. Комолика решава да даде урок на Анураг, ако той няма основателно извинение за закъснението си. Мишка идва да се срещне със сестра си и Комолика ѝ се подиграва, като казва, че е мислела, че тя няма да дойде да се срещне с нея, тъй като Прерна вече е зад решетките и всички нейни надежди да ѝ отмъсти вече са разбити. Тогава Комолика ѝ казва, че днес ще има церемония и след това Анураг и тя ще консумират брака си.

Ниведита казва на Мохини, че Анураг не ѝ вдига телефона, а тя отвръща, че не трябва да се притеснява, защото той сигурно е зает с работа. Нививита казва, че днес няма заседание и Анураг сигурно е отишъл да се срещне с Прерна. Мохини казва, че е сигурна, че между двамата няма нищо, особено след като Анураг е оставил Прерна да бъде арестувана.

Комолика дочува разговора на група жени, които клюкарстват за двата брака на Анураг и за това, че Анураг може да се е влюбил в Комолика, след като се е оженил за Прерна. Комолика е на път да изгони тези жени от къщата, когато влиза Анураг. Комолика се развълнува, като го вижда, и пита любящо съпруга си какво го е накарало да дойде толкова късно. Анураг се опитва да овладее ситуацията, като казва, че е загубил телефона си и затова не е бил на разположение.

Анураг вижда много гости в къщата и пита какво се случва. Мохини казва, че това е събиране, и му казва, че предстои церемония. Мохини кани всички гости да станат част от празника. Когато Комолика започва церемонията, Анураг си спомня, че е прекарал интимен момент с Прерна. Той решава да стане част от мръсната игра на Комолика и да ѝ върне за всичко, което е направила на Прерна.

Веена и Шивани се опитват да убедят полицая, че Комолика е накарала Прерна да подпише документите за самопризнание, като е дрогирала питието ѝ. Но той казва, че трябва да наемат адвокат, който да се заеме с делото им, тъй като документите с признанията сега ще бъдат представени в съда.

Анураг и Комолика завършват церемонията. По-късно тя моли Анураг да прекара нощта с нея, но той казва, че тя трябва да си почине. Комолика не е в настроение да прекара нощта сама и започва да разкопчава ризата на Анураг. Анураг ѝ удря шамар и ѝ казва, че все още обича Прерна.

Епизод 50 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 13 май 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153