Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 140

Добави коментар

Прерна се втурва в огъня, за да спаси Самида. Вижте какво ще се случи в епизод 140 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна се приближава до г-н Баджай и го отвежда настрани, за да поговорят. Тя го пита дали е разстроен и държи ушите си като извинение. Г-н Баджадж се усмихва, като я вижда. Ниведита гледа сцената и си мисли, че Прерна не е нищо.

Мохини забелязва Комолика и се чуди защо изглежда разстроена. Тя идва и казва на Комолика, че искат този брак да се случи и не бива да дават на Шарми никакъв повод да отменят сватбата. Тя уверява Комолика, че може да сподели всичко с нея. Комолика си спомня за Прерна и господин Баджадж и казва, че има чувството, че Прерна печели срещу тях. Тя разказва, че те са щастливи заедно като съпруг и съпруга. Мохини обяснява, че те се преструват. Но Комолика твърди, че вижда, че г-н Баджадж е влюбен в Прерна и тя изглежда щастлива с него.

Комолика се чуди дали и Прерна е спечелила Анураг, иначе не би могла сама да получи проекта Basu City. Мохини се опитва да я успокои, като казва, че Анураг не е с Прерна, а с нея, така че тя не бива да се притеснява. Комолика си мисли, че никога няма да може да каже на Мохини как е изнудвала Анураг. Мохини продължава, че щом Ронит се ожени за Шивани, всичко ще бъде в ръцете на Комолика. Комолика си мисли ядосано, че Веена е трябвало да умре, а не да ражда Прерна.

Междувременно избухва пожар. Самида е там, но не вижда огъня. Тя взема ножица и се заема с доматите. От друга страна, Ронит отива да поздрави г-н Баджадж и Прерна. Той пита дали може да започне работа на следващия ден и г-н Баджадж се съгласява.

След като Ронит си тръгва, г-н Баджадж се приближава до Комолика. Тя му се подиграва и го пита дали я следи. Той ѝ казва, че трябва да се съсредоточи върху това да бъде с Анураг, а не върху Прерна. Комолика му казва, че хората си мислят, че той е преследвал Прерна, докато тя е била безсилна, а сега тя е г-жа Прерна Баджадж. В отговор г-н Баджадж я съветва да стои далеч от Прерна. Те разговарят още малко. Точно тогава Куки и всички виждат как огънят се разпространява и изпадат в шок.

Текст от potv.bg

Прерна и г-н Баджадж изгонват всички, докато Шекхар и Махеш се опитват да потушат пожара. Господин Баджадж ги моли да излязат, защото ще извика пожарната. Прерна отива при Шекхар и го взима със себе си. Самида обаче е в пожара и кашля от дима.

Междувременно Ронит казва, че могат да потушат пожара. Комолика се дразни от лошото управление и внезапното избухване на пожара. Тя моли Ронит да си тръгне, тъй като ангажиментът е приключил. Но Ронит казва, че трябва да помогнат на семейство Шарма, иначе планът им ще се провали. Ниведита упреква Комолика, но Мохини я моли да забрави.

Приянка идва и вижда огъня. Тя пита къде е Самида. Прерна е шокирана и пита къде е тя. Приянка ѝ казва, че е отишла в кухнята да вземе ножици. Прерна и Приянка бягат вътре. Г-н Баджадж се опитва да спре Прерна, но тя продължава да тича. Вътре Прерна вика Самида и я вижда. Тя я прегръща и ѝ казва, че ще намерят майка ѝ. Прерна се опитва да счупи стъклото на прозореца, докато Самида вика за помощ. Точно в този момент там идва г-н Баджадж и влиза вътре, за да ги спаси. Сарито на Прерна се запалва и той го гаси с ръка. Прерна му казва, че ще изгори ръката си, но на г-н Баджадж не му пука за това.

Приянка прегръща Самида, която ѝ казва, че Прерна и г-н Баджадж са я спасили. Приянка благодари на Прерна. Тя я изпраща с Каджал. Комолика идва там и се преструва на щастлива, че Прерна е спасена. Ниведита ѝ казва, че е било лудост да влезе в огъня. Прерна казва, че само се е опитала да спаси момичето. Точно тогава г-н Баджадж съобщава, че пожарната идва. Комолика казва на Прерна, че Мохини има проблеми с дишането, и тя ги моли да се приберат вкъщи. Прерна отива при Приянка и я пита как е Самида.

Прерна се грижи за раната на Баджадж и слага мехлем на ръката му. Баджадж гледа Прерна с любов, а Каджал ги ревнува. Молой е сигурен, че Каушик е влюбен, и сравнява положението му с Анураг. По-късно Прерна дава чек на Приянка и я моли да останат, тъй като Самидха има температура. Приянка казва, че не може да остане, тъй като трябва да приготви храна за децата от сиропиталището. Прерна се шокира, когато научава, че Самидха живее в сиропиталище и си спомня за Снеха. Прерна моли Приянка да остави Самидха при тях.

Междувременно Каушик не може да спре да мисли за Куки и се чуди за отношенията ѝ с баща ѝ. Прерна се чувства свързана със Самида и се разчувства, мислейки за Снеха.Куки се чувства зле заради поведението на баща си, докато Каушик случайно ѝ се обажда. Куки му се обажда, а Каушик иска да разбере дали тя се чувства по-добре. По-късно Прерна споделя мъката си от загубата на дъщеря си с Баджадж, а той се опитва да я утеши. Прерна се чувства зле и за Самида, тъй като тя няма майка. Тя се моли за безопасността на дъщеря си и се надява тя да е била спасена от някого.

Комолика се притеснява за Анураг и усеща, че ще се случи нещо лошо. Междувременно Анураг планира нещо голямо за себе си и за Прерна.

Епизод 140 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 20 септември 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153