Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 121

Добави коментар

Новият план на Комолика да убие Прерна! Спомня ли си Анураг? Вижте какво ще се случи в епизод 121 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна казва на Комолика, че Анураг няма да ѝ позволи да се омъжи за Вирадж. Комолика си тръгва ядосана. Междувременно Веена моли Шекхар да изкара колата, но Анураг предлага своята кола. Когато Веена се опитва да откаже, Анураг казва, че Прерна е бременна и ще се чувства по-удобно, тъй като колата му е по-голяма. Той се обръща и поглежда към Комолика, която си тръгва.

Комолика отиде настрани, за да се обади на Вирадж. Тя му казва, че планът им не работи. Вирадж я моли да има вяра, тъй като знае, че Веена го харесва и ще направи така, че Прерна да се омъжи за него. Комолика поглежда към колата на Анураг и казва на Вирадж, че планът е отменен и тя ще убие Прерна.

Междувременно Анураг излиза, за да се посрещне с Прерна. Той ѝ казва, че Комолика се е разгневила и си е тръгнала. Прерна пита Анураг дали се съмнява в нея, но точно тогава се спъва и Анураг я държи за ръката. Той си спомня нещо и започва да се чувства замаян. Прерна го пита какво става.

Анураг си пие лекарствата и Прерна го пита за тях. Той ѝ казва, че лекарят му е дал тези лекарства, но те го карат да се чувства странно. Той не иска да ги взема, но Комолика и майка му го принуждават. Прерна го моли да не казва на никого, че Анураг ѝ е казал това.

Комолика кара един механик да манипулира спирачките на колата на Анураг. Тя моли мъжа да побърза, тъй като скоро всички ще бъдат там. Тя се ядоса, като сиомисли, че мъжът оставя пръстовите си отпечатъци навсякъде. Ронит я моли да не се притеснява. Междувременно Веена идва да вземе Прерна и казва, че трябва да тръгват. Анураг си тръгва. Комолика моли механика да почисти отпечатъците с кърпа. Но Анураг идва там точно тогава и всички се скриват.

Анураг пита Комолика за колата. Комолика му казва, че е взела такси до къщата на Шарма. Анураг ѝ казва, че тръгват. Комолика се чуди, дали трябва да стигне до къщата преди Анураг. Тя моли Ронит да си тръгне, след като Прерна тръгне с колата. Междувременно Прерна започва да се чуди кой е давал тези лекарства на Анураг.

Ронит вижда, че всички си тръгват. Но Веена отива да си търси сандалите. Прерна ѝ казва, че ще ги вземе от пазара. Когато Веена се опита да я спре, Прерна каза, че това ще отнеме само 15 минути. Веена моли Прерна да бъде внимателна и Прерна тръгва към колата на Анураг. Виждайки я да се приближава, Ронит и механикът се скриват.

По-късно родителите на Вирадж посрещат Комолика и Мохини. Вирадж също ги поздравява. След тях пристигат семейство Шарма. Вирадж ги пита къде е Прерна, а Шекхар отговаря, че тя ще дойде по-късно. Комолика започна да се чуди къде е Анураг. Междувременно Прерна седна в колата на Анураг и той я попита къде отива. Прерна му казва, че отива да си купи обувки. Анураг предлага да ѝ ги донесе, но Прерна иска да отиде с него Анураг я пмоли да влезе вътре и да си почине, докато той й донесе обувките.

В дома на Вирадж Вирадж пита Комолика какво е казала по време на последния им разговор. Комолика му казва, че ще убие Прерна. Но Вирадж моли Комолика да му позволи да се ожени за Прерна и да ѝ обясни каква грешка е направила, преди да я убие. Но Комолика му разказва за колата и спирачките. В къщата на Шарма, Прерна влиза вътре и казва на Веена, че Анураг е отишъл да вземе обувките. Но едно лошо предзнаменование кара Прерна да се притеснява за Анураг.

Междувременно Анураг започва да се чувства неспокоен по пътя към пазара. Внезапно си спомня за брака си с Прерна. Той се опитва да натисне спирачките, но те не работят.

Дади моли Шекхар и приятеля му Тушар да купят кокосов орех от пазара. На пазара те чуват механика, който е манипулирал спирачките, да разказва как е спечелил толкова много пари от тази работа. Той също така споменава, че бременното момиче е трябвало да се венчае същия ден. Шекхар и Тушар чуват механика и го питат за това. Мъжът обаче се опитва да избяга, но Шекхар го пребива. Мъжът признава, че не знае нищо, освен че момичето се е казвало Прерна. Шекхар му крещи, че Прерна е негова сестра. Чувайки това, мъжът избягва. Изпадналият в паника Шекхар побягна обратно към вкъщи.

Ронит се обажда на Комолика, за да ѝ съобщи, че Прерна е в колата. Комолика много се радва, като чува това. Междувременно Шекхар се обажда вкъщи. Махеш вдига и Шекхар му казва за спирачките и ги моли да не сядат в колата. Прерна взема телефона от Махеш и Шекхар ѝ казва същото. Прерна е шокирана.

Прерна се обажда на Анураг и му казва за повредените спирачки. Тя също така му каза, че идва да го спаси, но Анураг каза, че ще се справи. но Прерна взе ключовете от колата си, обажда се на Комолика и каза, че тя е виновна за повредените спирачки. Обърканата Комолика отговаря, че иска Прерна да умре. Но Прерна ѝ казва, че Анураг е в колата и иска да знае дали има някакви жици, които могат да поправят положението. Но Комолика си мисли, че Прерна се опитва да я заблуди. Тя обаче чува гласа на Махеш по телефона и разбира, че Прерна казва истината. Комолика и Прерна напускат домовете си, за да спасят Анураг. По пътя Комолика среща Ронит и механика. Тя удря и двамата, крещейки, че Анураг е в колата, а не Прерна.

Епизод 121 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 23 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153