Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 6

Добави коментар

Навин измъква Прерна и Анураг от затвора! Анураг отешава Прерна! Анураг манипулира приятелката на Навин! Вижте какво ще се случи в епизод 6 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Навин е разстроен, че Мохини иска да отмени сватбата му с Прерна. Той се обажда на своя приятелка и ѝ казва за проблема. Тя му казва да не се притеснява и че ще му реши проблема на следващия ден.

На сутринта Прерна се събужда и се извинява на Анураг, че е заспал на рамото му. Веена идва и ги уверява, че правят всичко възможно, за да ги измъкнат от затвора. Анураг моли Веена да се успокои.

Адвокатът на Молой му казва, че би било трудно да се освободи Анураг от затвора скоро, защото Кирти е малолетна. Това кара Мохини да се притеснява. Навин се появява в полицейското управление с приятеля си политик. Той освобождава и Анураг, и Прерна и дори заплашва да подаде жалба срещу инспектора за неверни обвинения. Прерна и Анураг му благодарят. Той им казва да не се замесват в чужди работи.

Навин се връща в дома на Анураг с него и Прерна. Мохини е радостна да види Анураг у дома си и съгласява да брака между Прерна и Навин да се състой.

Навин пита Прерна дали е щастлив. Тя кима колебливо. Той я предупреждава да не отменя сватбата и ѝ напомня за всички услуги, които ѝ е направил, включително изплащането на заема на баща й. Прерна го предупреждава, че ако продължава да говори така, тя ще отмени сватбата.

Анураг споделя на баща си, че е попитал Прерна защо тя ще се жени за Навин, но тя го е помолила да не се меси в личните ѝ работи.

Мохини се извинява на семейството на Прерна и специално на Прерна за грубото си поведение в затвора. След като приемат извинението й, в къщата влизат слуги със подаръци за церемонията по годежа.

Междувременно Анураг предлага да закара Прерна в колежа. Прерна отива да вземе книга преди да си тръгне, а Анураг отива в тоалетната. Прерна случайно се сблъсква с Анураг.

Навин се среща с приятелката си. Носи ѝ цветя, за да ѝ благодари за помощта. Тя го моли да се обади на Прерна и да види, дали тя му е благодарна. Първоначално Прерна не вдига, защото е с Анураг, но после му вдига и казва на Навин, че е в университета.

В коридора приятелката на Прерна ѝ казва, че видеоклипът ѝ от годежа ѝ е изтекъл в интернет. Прерна чува колегите и говорят лоши неща за нея. Тя се разплака и се втурва към тоалетната.

Някой казва на Анураг, че Тапур пуши. Анураг отива да ѝ се скара, но тя се ядосва на Анураг, че не ѝ се доверява и си тръгва от там. Анураг я следва и стига до женската тоалетната. Там той чува как Прерна плаче, но мисли, че е Тапур. Той ѝ казва, че ще бъде до нея, независимо от всичко. Когато той я нарича джан, Прерна разбира, че Анураг я е объркал с някой друг. Тя излиза и си тръгва. Анураг се втурва след Прерна.Той ѝ казва, че изпитва същото към нея като към Тапур и ще бъде там, когато тя се нуждае от него. Докато разговарят, Навин идва да я заведе на обяд.

Мохини моли Прерна да премери сарито, което е купила за нея. Тя се качва горе да се преоблече. Анураг осъзнава, че Ниведета му е ядосана. Отива в стаята си, за да се освежи и разгледа досието, което му е дал Молой.

Анураг решава да говори с Ниведета за това. Докато пресича коридора, той вижда как Прерна не може да си завърже блузата. Той ѝ казва, че ще изпрати Тапур да ѝ помогне. След това добавя, че знае защо тя е плакала и вече не трябва да се притеснява. Прерна моли Анураг да ѝ завърже блузата. Докато го прави, Навин идва в стаята и му казва, че ще той го направи.

Анураг слиза долу и казва на баща си, че не иска да работи по проекта, тъй като изпитите му в колежа наближават и това е твърде сложно за него. Молой го предава на Ниведета. Ниведета, Анураг и Тапур се прегръщат. Прерна вижда това и намира постъпката на Анураг за мила.

Прерна и семейството на Анураг вечерят. Навин започва да говори за медения месец и държи ръката на Прерна. Тя започва да се чувства неудобно. Това вбесява Анураг. Той моли майка си да изпрати храна в стаята му, тъй като той трябва да свърши нещо спешно. Той се качва горе и след това чува телефона на Навин да звъни. Вижда съобщенията от приятелката му. Анураг ѝ отговаря, като я моли да видят пред къщата.

Пристига приятелката на Навин пристига. Анураг я манипулира и я моли да влезе в къщата, за да се срещне с Навин. Тя няма какво да направи и решава да влезе вътре, само за да успокои съмненията на Анураг. Междувременно Навин вижда съобщенията си.

Епизод 6 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 9 март 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153