Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 5

Добави коментар

Прерна и Анураг са арестувани! Прерна казва на Анураг, че е влюбена в Навин! Навин избира между Мохини и Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 5 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна разбира, че майката на Кирти ги е забелязала. Заради задръстването, всички решават да слязат от колата и да бягат. Бащата на Кирти крещи и ги моли да спрат, но те продължават да бягат. Стигат до място, където пътят е барикадиран, тъй като се провежда политически митинг и трябва да спрат.

Мохини се притеснява и се опитва, за да се обади на Анураг, но той не й вдига. В последствие той й се обажда и тя му казва да се прибере. Заради шума, Анураг не чува.

След това Анураг моли Прерна и приятелите му да го последват зад барикадата, за да се присъединят към митинга и да се скрият. За нула време те са хванати от привържениците на министъра, които мислят, че са от противниковата партия. Започва да удря един от приятелите на Прерна и Анураг. Анураг идва на помощ. Междувременно полицията идва да ги търси. Един от привържениците се опитва да удари Анураг, но Прерна го спира. Шалът на Прерна пада върху лицето на Анураг и той изпитва изумен. Анураг благодари на Прерна, че спасява живота му. Тя му казва, че сега те са чисто, след като той е спаси живота й по време на Дурга Пуджа.

Политикът идва и пита какво се случва. Неговите хора казват, че Прерна, Анураг и приятелите им са от друга партия и се опитват да провалят митинга им. Политикът се кара на хората си, че са се нахвърлили на тези студенти, без да знаят кои са всъщност и моли хората си да спрат тези, които ги следват. Стигат до храма и Кирти и Рохан сключват брак. Анураг става емоционален и прегръща Рохан.

Прерна казва на Анураг, че тя знае, че той изпитва емоции, но не желае да ги показва. Той казва на Прерна да не се омъжва за Навин, защото той не е подходящ за нея. Анураг се чуди защо се чувства длъжен да защитава Прерна. Двамата карат Кирти и Рохан в хотел, където братът на Кирти ги забелязва. Рохан чука на случайна врата и ги моли за помощ. Това е стаята на Комолика. Тя им позволява да останат в стаята, докато неприятностите отминат.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Междувременно Мохини казва на Раджеш колко много мрази Прерна, защото е вкарала Анураг в беда. Той й казва, ако толкова не харесва Прерна, тогава дори не бива да позволява на брат си да се ожени за нея. Мохини казва на Раджеш, че няма да позволи сключването на брака и си тръгва.

Навин се обажда на Прерна и я пита къде се намира. Когато тя избягва въпроса му, той й казва, че иска да знае къде се намира през цялото време. Това кара Прерна да се притеснява.

Вместо да им помогне Комолика изпраща Рохан и Кирти в затвора. Приятелите й хвалят решението ѝ. Тя им казва, че харесва живота си малко сложен. Съпругът на Ниведета отива при Навин и двамата пият заедно.

Мохини споделя с Раджеш, че се притеснява за Анураг. Тя му казва да се обади на Веена и да я попита дали Прерна се е прибрала. Раджеш го прави. Веена му казва, че не още я няма. Мохини взема телефона от Раджеш и крещи на Веена. Обвинява Прерна, че е вкарала Анураг в беда. Мохини казва на Веена, че дъщеря й е отговорна за отвличането на Кирти и Рохан. Раджеш прекъсва разговора. Мохини решава да предприеме действия срещу Прерна, ако Анураг не се прибере вкъщи скоро.

В колата Прерна благодари на Анураг, че я е докарал до вкъщи. Когато излиза от колата, майката на Прерна и звъни. Анураг разбира, че е Прерна си е забравила телефона. Излиза и й го връща. В този момент полицията идва и ги арестува. Те са обвинени в отвличане от родителите на Кирти. Когато бащата на Кирти се държи лошо с Прерна, Анураг я защитава. След това Прерна се обажда на майка си и я информира, че е в полицейското управление. Анураг се обажда на баща си.

В килията Прерна и Анураг виждат Кирти и Рохан. Прерна казва на Анураг, че Рохан и Кирти са истински късметлии, че се имат един друг. Анураг пита Прерна дали е влюбена в Навин. Прерна му отговаря, обича Навин. Това кара Анураг да се чувства неудобно. Той е разстроен и се чуди защо е толкова загрижен за избора на Прерна.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Веена пристига в полицейското управление. Тя говори с инспектора за невинността на Прерна и как тя е искала само да помогне. Инспекторът й позволява да се срещне с дъщеря си. Веена казва на Прерна и нейните приятели, че скоро ще излязат на свобода.

Междувременно пристига и Мохини. Тя се кара на Прерна, че през цялото време е създава проблеми на сина й. Тя я обвинява и за пожара в пандала. Анураг е недоволен от поведението на майка си и се извинява на Прерна. Полицейският инспектор казва на Мохини и Молой, че не могат да вземат Анураг със себе си и ще трябва да дойдат на следващия ден с адвокат. Мохини е разстроена от това и решава да отмени сватбата на Навин и Прерна.

Анупам казва на Навин, че Прерна е в затвора с Анураг. Навин отива при нея. Той й казва, че скоро ще излезе от затвора. Докато полага ръката си върху нейната, Прерна се отдръпва. Анураг го забелязва. След като той си тръгва, Анураг пита Прерна защо тя няма проблем с това той да я хване за ръка, но тя не се отдръпва от докосването на Навин.

Мохини казва на Навин, че Прерна е съмнителна и носи нещастие на семейството им. Тя го кара да избира между нея или Прерна. Той си тръгва показвайки избора си.

В затвора Анураг моли Прерна да разкрие истинската причина, поради която се жени за Навин. Прерна иска да му каже всичко, но чувствате, че няма друг начин да плати заема на баща си.

Епизод 5 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 8 март 2021 по NOVA.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 32

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 31


“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 30

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 29

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 28