Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 28

Добави коментар

Мохини удря шамар на Ниведита! Мохини обявява годежа на Анураг и Мишка! Вижте какво ще се случи в епизод 28 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг спасява Комолика от падане. Тя го дразни, като казва, че той се опитва да се сближи с нея. Това кара Анураг да я изпусне. Той ѝ казва, че не се интересува от нея. Комолика се интересува от него.

Мохини се кара на Ниведита и Мишка, че са я накарали да се съмнява в Анураг и връзката му с Прерна. Трите тръгват, за да го върнат у дома.

Когато Анураг отива да се срещне с Прерна, Комолика го пита как се казва и той ѝ казва, че е Анураг Басу. Комолика започва да свързва точките и е напълно сигурна, че той е същият, в когото е влюбена Мишка. Тя се обажда на Мишка, за да се увери в това. Тя потвърждава съмненията на Комолика. Шофьорът на Комолика идва да я вземе.

Междувременно Анураг прегръща Прерна, когато тя разбира, че е наранила ръката си. Анураг се грижи за раната ѝ и взема куркума от храма. Двамата споделят романтичен момент. Пристигат Мохини, Ниведита и Мишка. Мохини показва загрижеността си за Анураг. Прерна се чувства изоставена. Когато тръгват към колата си, Анураг се връща, за да вземе Прерна. Той държи ръката на Прерна, но Мохини застава между тях. Докато пътуват, Мишка забелязва, че Анураг и Прерна се гледат в огледалото за обратно виждане. Когато стигат до къщата на Прерна, Анураг излиза от колата и ѝ отваря вратата. Двамата продължават да се гледат, докато Мохини не се намесва. След като Анураг си тръгва, Прерна влиза в дома си и прегръща майка си. Тя отива в стаята си, а Шивани я следва. Междувременно Ниведита отива в стаята на майка си и я конфронтира за връзката на Анураг и Прерна. Мохини удря Ниведита в пристъп на ярост.

Прерна започва да плаче, когато Шивани я пита за Анураг. Тя казва на Шивани, че Анураг я смята само за добра приятелка и нищо повече. Шивани ѝ казва, че знае, че Анураг е влюбен в нея. Той просто е объркан относно чувствата си. Прерна разказва на Шивани как са попаднали на политически бунт и Анураг е пострадал, докато се е борил с главорезите. Това още повече затвърждава убеждението на Шивани, че Анураг има чувства към Прерна.

Дори след като майка ѝ я удря, Ниведита разказва на Мохини как Прерна иска да измами Анураг. Тя предупреждава Мохини за последствията от нейната небрежност. Тя предлага да оженят Анураг за Мишка възможно най-скоро. Мохини решава да обяви годежа им на следващия ден.

Анураг отива в стаята си и намира Мишка, която го разпитва за Прерна. Мишка също така сваля превръзката на Анураг, направена от Прерна, и му казва, че ще му я направи както трябва. Анураг се колебае. След като тя излиза от стаята, Анураг се обажда на Прерна и ѝ прави комплимент за мократа ѝ коса. Тя му благодари. Двамата разговарят за нараняването и решават да пият мляко с куркума.

Комолика мисли за Анураг и решава да научи повече за него. Тя намира за странно, че се интересува от момче след дълго време. Мисли за него като за загадка, която трябва да разреши. Междувременно Мохини се обажда на всички в къщата и съобщава за годежа на Анураг с Мишка. Това шокира Анураг.

Междувременно Мишка се прибира у дома и се среща с по-голямата си сестра Комолика. Тя е развълнувана от факта, че на следващия ден ще е сгодена за Анураг. Комолика ѝ разказва, че е срещнала Анураг и Прерна в храма и че той е впечатляващо момче. След това Комолика се обажда на Прерна, за да ѝ съобщи новината. Тя ѝ казва, че Анураг скоро ще ѝ причини най-големия шок в живота. Комолика се забавлява да дразни Прерна. Последната прекъсва обаждането и се чуди какво се случва.

Анураг сънува Прерна и се опитва да ѝ попречи да замине. Той се събужда внезапно. Анупам идва в стаята му и го пита какво е видял. Анураг споделя съня си и Анупам му казва, че не иска да пусне Прерна, защото я обича. Анураг отказва да му повярва.

На следващия ден Ниведита отива в дома на Прерна и кани семейството за годежа на Анураг. Това кара Прерна да бъде озадачена и разтревожена. Ниведита е щастлива да я види съкрушена и си тръгва. Шивани също е разстроена. По-късно, по време на церемонията по годежа, Молой изразява своето недоволство от решението на Мохини. Дори Анупам се изправя срещу Ниведита и я обвинява, че се е опитала да разруши щастието на брат ѝ. Той ѝ казва, че смята, че тя не обича Анураг и се възползва от объркване.

Епизод 28 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 8 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153