Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 2

Добави коментар

Навин споделя интереса си към Прерна с Мохини! Мохини иска да унищожи семейството на Прерна! Прерна взима шокиращо решение! Вижте какво ще се случи в епизод 2 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна танцува заедно с всички момичета, Навин се приближава много близо до нея и я кара да се чувства некомфортно. Навин вдига изгоряла цигара от земята, казвайки, че тя е можело да изгори краката си. Анураг вижда, че Навин се приближава твърде близо до Прерна, но чувствайки се неудобно да танцува се връща при семейството си.

Раджеш получава лоши новини. Земята му е съсипана от наводнението и няма да може да даде реколта в продължение на две години. Човекът, който е щял да я купи се отказала и сега той няма да получи нужните му пари. Раджеш е много напрегнат и не знае как ще изплати заема на Молой.

Започва ритуалът на Синдур Кела. Навин идва да сложи синдур на челото на Прерна, докато тя се моли със семейството и приятелите си.

Навин казва на Мохини, че иска да се ожени за Прерна. Мохини казва на Навин, че Прерна е много по-млада от него, но Навин е категоричен. Той й казва, че Прерна е създадена за него и затова се е развел с последните си две съпруги, Мохини се съгласява да говори със семейството на Прерна.

Навин отива при Прерна, докато тя с Анураг докосват статуята на Дурга Маа и се молят за щастието на семействата си, Навин също докосва Дурга Маа и се наранява.

Приятелката на Прерна я пита защо не е ударила шамар на чичото на Анураг. Прерна казва, че не иска да създава сцена.


PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Анджали и Чандрика спорят кой ще закара Анураг у дома. Той казва, че Прерна ще го закара. Двамата говорят за любовта. Анураг казва, че не вярва в любовта. Тя го пита дали е бил влюбен в момиче, докато е бил Лондон. Той й отговоря, че след известно време разбрал, че това не е било любов. Прерна му отвръща, че той ще се влюби един ден.

Молой заминава за Сингапур. Навин иска от Мохини да поговори с Молой за женитбата му с Прерна. Молой отказва да говори и казва, че има важна работа в Сингапур.

Прерна чува баща си да казва на майка й, че парите няма да дойдат. Прерна пита Веена какъв е проблема, които обсъждат. Веена се опитва да го скрие. В крайна сметка Веена и Раджеш казват на Прерна, че датата да върнат заема е близо, а те нямат пари.

На сутринта Мохини и Навин отиват в дома на Прерна. Раджеш смята, че са дошли, за да искат парите, които им дължи. Мохини казва на семейството, че дошла с предложение за брак между Прерна и нейния брат Навин. Веена и Раджеш са шокирани. Веена отказва на Мохини, казвайки, че Прерна има големи мечти и те никога няма да я продадат. Мохини си тръгва бясна. Прерна се прибира у дома и заварва майка си побесняла. Тя се чуди защо майка й е толкова разстроена.

Мохини се обажда на адвоката си да подготви документи срещу Раджеш и да прикачи към тях ипотеката към къщата им. Мохини иска да изхвърли семейството на Прерна на улицата. Адвокатът моли Мохини да преосмисли решението си, тъй като Раджеш и Молой са добри приятели и Раджеш е много лоялен служител на тяхната компания. Мохини се кара на адвоката и го заплашва, че ще го уволни. Анураг се прибира вкъщи и вижда адвокат. Адвокатът почти успява да обясни на Анураг какво иска да направи майка му, но е спрян от Навин. Мохини е наясно, че Анураг няма да и позволи да прави каквото си иска и затова го лъже, че дава дом на бездомник.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Анураг и Прерна разговарят по телефона, той ѝ казва, че ще ѝ помогне да учи. По-късно Веена и Раджеш разказва на Прерна за предложението на Мохини и тя е шокирана. Прерна е отвратена от Навин, а Раджеш решава никога да не позволи на дъщеря си да се омъжи за Навин.

Адвокатът идва в дома на Прерна и й дава писмото с документите. Прерна е шокирана да научи, че ще бъдат изхвърлени от къщата си, ако не успеят да платят заема в рамките на 24 часа. Освен това писмото твърди, че баща й Раджеш е злоупотребил със средствата на компанията и неправомерно се е възползвал от позицията си.

Ниведета, дъщерята на Молой, се кара с Раджеш за пари в компанията. Тя се обажда на баща си, за да се оплаче от Раджеш, но той вместо това той й се кара. Ниведета прекъсва разговора и казва на Раджеш, че този път му е простила, но това не бива да се повтаря.

Междувременно Прерна не може да си представи какво ще се случи, когато баща й види писмото. Тя отива при Мохини и я разпитва. Мохини й казва, че няма да промени нищо, освен ако не се съгласи да се омъжи за Навин.

Прерна решава да се срещне с Навин. Той я уверява, че ще оправи нещата в живота й, но тя трябва да се омъжи за него на следващия ден. Тя се съгласява.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Анураг си пожелава да се влюби и хвърля монета в реката. Прерна, която не може да го погледне, се моли желанието му да се сбъдне. По-късно Анураг отива в къщата на Прерна, за да си вземе книгите, и намира, че нещо странно става със семейството на Преена.

Прерна се прибира у дома и обявява решението си да се ожени за Навин. Това оставя родителите й шокирани и натъжени.

Раджеш пита Прерна дали прави това, за да спаси връзките им със семейството на Анураг, но Прерна го прекъсва, казвайки, че мисли за своето щастието. Раджеш и семейството са съкрушени, а Прерна крие болката и сълзите си.

Какво ще се случи в следващия епизод на индийския сериал “Изпитанията на живота”: Навин пита Анураг дали всичко в семейството на Прерна е наред. Анураг се чуди какви са мотивите на Навин. Анураг казва на Прерна, че той желае тя да си намери мъж, който да обича с цялото си сърце.

Епизод 2 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 2 март 2021 по NOVA.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 32

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 31


“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 30

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 29

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 28