Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 1

Добави коментар

Завладяващaта романтичнa история на Анураг и Прерна започва! Вижте какво ще се случи в епизод 1 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна Шарма се e успала. Цялто семейството на Прерна се е събрало за аарти, индуистки религиозен ритуал, при който пламъкът се предлага като дар на един бог или повече богове.. Тя бързо се приготвя и бърза да се присъедини към тях. Майката на Прерна, Веена, и се кара, че все закъснява.

След ритуала Прерна тръгва към университета си. Веена казва на бащата на Прерна - Раджеш, че ако Прерна продължава да се държи така, тя няма да може да си намери мъж. Той й казва, че Прерна е прекарала цялата вечер в приготвяне на подаръците за празника и, че тя трябва се чувстват много благодарна да имат дъщеря като Прерна.

Междувременно духовник хвали Анураг Басу за неговата точност. Майката на Анураг ,Мохини, му казва, че тя автоматично се събужда, след като чува неговата молитва. Анураг казва на майка си, че тя трябва да отиде на лекцията си по бизнес мениджмънт. Майка му го моли да не посещава уроци, тъй като те имат собствен бизнес, който той скоро ще поеме. Тя е много разстроена, тъй като той е толкова зает и не е присъствал на парти в дома на приятеля си снощи. Анураг чувства, че трябва да има нещо свое.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Анураг и Прерна учат в един и същи университет. Прерна вижда Анураг, когато Анураг идва за тренировка по футбол, нейните колежки до една са влюбени в него и искат да станат негови приятелки. Анураг и Прерна се познават от деца, защото бащата на момичето работи за баща на момчето.

Прерна е много развълнувана за Дурга-пуджа и казва на майка си, че чувства, че нещо много специално ще се случи.

Мохини случайно среща Прерна и казва, че не помни името й, но разпознава дъщерята на своя приятел Чандрика, която е от по-заможен род. Майката на Прерна се дразни от грубото отношение на Мохини към дъщеря и, докато Прерна я утешава.

Докато влиза в храма, Прерна и семейството й са спрени от охранителя, който стои на входа. Той им казва, че тази ритуала е само за семейство Басу. Бащата на Анураг нарежда на сина си да доведе семейството на Прерна в храма. Мохини се дразни, защото Мрунал обръща много внимание на семейството на слугата му. Семействата на Анураг и Прерна заедно се покланят на статуята на богинята-войн Дурга.

След ритуала, приятелката на Прерна я моли да говори с Анураг за нея. След това Прерна се качва при Анураг и го пита дали се интересува от момчета. Анураг се шегува и казва, че се интересува от момчета и прегръща приятеля си. Прерна се чувства неудобно и се извинява. Анураг и Прерна споделят момент и изчистват недоразумението.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Прерна се извинява на Анураг, че го е попитала за сексуалната му ориентация. Разговорът им се прекъсва от приятеля му, който го пита как е гаджето му в САЩ. Прерна е шокирана от това. Анураг уточнява, че тя вече е омъжено за друг.

Прерна казва на приятелката си Анджали, че Анураг не е гей. Храмът пламва. Мохини се опитва да вземе дара си, но Молой и Анураг я спират да влезе в огъня.

Докато други успяват да избягат, Раджеш забелязва, че Прерна липсва. Прерна и Анджали са се озоват в средата на огъня. Анураг взима джип за да спаси дара. Прерна го забелязва и вика за помощ. Анураг и казва, че ще им помогне, след като вземе „дара“. Прерна си мисли, че Анураг рискува живота си защото дара все още не е даден на Дурга Маа. Прерна и Анураг се опитват да спасят статуята в храма. Започва да вали и хората извън храма го смятат за чудо.

След инцидента Мохини се кара на Анураг, че се държи като луд. Молой отива да провери семейството на Раджеш. Той е щастлив да види Прерна добре. Мохини обвинява Раджеш за неговото невнимание, довело до пожара, но Молой го защитава. Раджеш им обещава, че Дурга-пуджа ще се случи в храма на следващия ден и той самия ще се погрижи за всички уговорки.

Приятелите на Анураг се закачат с него за случилото се. Прерна казва на приятелката си Анджали, че не се интересува от Анураг.

Майката на Анураг се ядосва на баща му, тъй като последният подкрепя бащата на Прерна - Раджеш. Междувременно Майката и бащата на Прерна се карат, защото той работи твърде много за бащата на Анураг.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Веена кара Прерна да благодари на Анураг, че и спаси живота. Тя отива в дома му. Бащата на Анураг я води до стаята на сина си. Тя случайно пада и се запознава с брата на Мохини - Навин. Той флиртува с нея. Анураг идва и я пита защо е там, тя му отвръща, че майка й я е изпратила да му благодари. Когато тя се прозява Анураг я пита защо не е спала добре. Прерна казва, че е помагала на майка си в опаковането на подаръците за празника. Анураг е впечатлен от нея.

Бащата на Анураг пита жена си защо брат й е у тях. Тя му казва, че той отново се е развел.

Анураг моли майка си да посети щанда на Прерна. Тя купува всички шалове от щанда и казва на приятелите си, че се занимава с благотворителност. Братът на Мохини влиза в пандала и покрива главата на Прерна с дупатата. Баща й е шокиран, като вижда Навин.

Всички танцуват пред богинята Дурга. Бащата на Анураг моли Прерна да се присъедини към тях в танца. Ръката на Прерна се изгаря, докато държи глинена купа с горящ тамян. Братът на Мохини държи ръката на Прерна. Анураг го вижда и почва да свири на дхол. Прерна издърпа ръката си и тръгва да танцува. Прерна и всички дами танцуват щастливо. След известно време Анураг дава дхола на истинския музикант. Навин отново се опитва да отиде по-близо до Прерна, но Анураг също забелязва това.

Какво ще се случи в следващия епизод на индийския сериал “Изпитанията на живота”: Навин сподели интереса си към Прерна с Мохини. Прерна казва Анураг, че един ден ще се влюби. Той и отвръща, че не вярва в любовта.

Епизод 1 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 1 март 2021 по NOVA.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 32

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 31


“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 30

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 29

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 28