Актуално В програмата

Изненадващи любовни срещи предизвикват пълна бъркотия в “All Inclusive“

Добави коментар

Неочаквани любовни срещи преобръщат действието в следващия епизод на „All Inclusive” този петък по NOVA.

Парушев (Петър Калчев) изпада в безизходица покрай новата придобивка – автомобила, който двамата с Емил (Явор Борисов) закупуват, за да допълнят бизнеса си в бара и с „дринк енд драйв“ услуга. Но неприятната случка има и добра страна, защото води след себе си запознанство с мистериозна, очарователна дама. Коя е тя и с какво ще впечатли Парушев?

Комично стечение на обстоятелствата замесва и Емил в изненадващ флирт с пищна дама, която се чувства провокирана от него и е готова веднага да се хвърли в страстна, лятна авантюра. Жената е толкова настоятелна, че не търпи отказ, а Емо все по-осезателно усеща, че тази случка няма да свърши добре. Ще се окаже ли прав и какъв ще е резултатът от забавното недоразумение?

Тайна любовна среща между Надя (Йоанна Начева) и Боян (Димитър Живков) зарежда двамата с прекрасно настроение, но се превръща в изпитание за нервите, когато на романтичното място се появяват случайно и Чобанови. Двамата влюбени са шокирани и не знаят как да реагират пред нищо неподозиращите Христо (Ненчо Балабанов) и Марияна (Елена Атанасова). Ще успеят ли Надя и Боян да запазят своята тайна или тя ще бъде разкрита по най-неподходящия начин – ще стане ясно този петък от 20:00 ч.

Пламен (Любен Кънев) е на предела на силите си от умора, а почивката с деца на море тепърва започва. Самотният татко вече започва да се отчайва, защото има чувството, че с всеки изминал ден децата, които трябва да гледа, стават все повече. Освен малката Пламенка (Михаела Горанова) и тийнейджърът Сашко (Силвестър Велячки), към децата му се присъединява и Стефани (Дебора Жечева). Внучката на Чефо (Любомир Бъчваров) уж остава на почивка с дядо си, но реално също е изцяло под надзора на Пламен. Като за капак, в детската банда се включва и 6-годишният Преслав (Виктор Попов) – синът на Боян, на когото също му е по-приятно в компанията на останалите деца. Изтощението за Пламен е пълно и той неволно изпада в шокираща ситуация, която истински го стряска. Какво точно ще се случи и ще успее ли да се справи Сиромашки?

Гледайте „All Inclusive” всеки петък от 20:00 ч. по NOVA!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Женска сила и трогателен финал в „All Inclusive”

Неочаквано приятелство се заражда в „All Inclusive”

Капан за кметове в „All Inclusive”

Песни, любов и изненади в „All Inclusive”

Надя стига до крайност в „All Inclusive”