Филми Трилъри Филми Приключенски Филми Драми

Измет | Trash (2014)

Добави коментар

Когато деца в Бразилия откриват нещо в бунището за боклук, скоро полицията започва да ги преследва. Трите момчета са Рафаел, Гардо и Рат. Т

  • Жанр - трилър, приключенски, драма
  • Великобритания, Бразилия, Германия
  • 2014

Когато деца в Бразилия откриват нещо в бунището за боклук, скоро полицията започва да ги преследва. Трите момчета са Рафаел, Гардо и Рат. Те свързват двата края, като ровят в купчините боклук край бедняшките квартали на Рио де Жанейро. Неочаквано намират портфейл сред ежедневните отпадъци - в него има малко пари, но много ценна, макар и шифрована информация. Докато се опитват да разгадаят смисъла на находката, това ги вкарва в спиращо дъха приключение и противопоставя тяхната съобразителност срещу корупцията и властта.

Местните полицаи се явяват, предлагайки им голям откуп, за да получат портфейла. Така децата разбират, че това, което са намерили, може би е нещо важно. Те ще трябва да разграничат приятели от врагове, докато сглобяват историята на притежателя на портфейла и разкриват тайни за корумпирани политици, откраднати пари и полицейско насилие.

Двама американски мисионери, работещи в гетото – обезвереният отец Джулиард и младата му асистентка Оливия – може би ще имат сила да почукат на правилните врати.

Режисьор - Стивън Долдри

Актьори - Мартин Шийн, Руни Мара, Вагнер Маура, Селтон Мело, Андре Рамиро, Джесуита Барбоса, Даниел Зетел и др.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Измет