Актуално Какво ще се случи...

Изцяло заснетия в България сериал ЗАБРАВЕНА от 27 септември по AXN

Добави коментар

Всяка сряда от 21:00, AXN ще излъчва по един от общо десетте епизода на криминална драма ЗАБРАВЕНА

Считана за поредната жертва на сериен убиец, когото разследва, агентът на ФБР Емили Бърн (Стана Катич) е открита жива шест години след като изчезва без следа. С почти пълна загуба на памет от времето, когато е била в плен, Емили трябва да научи отговорите на много въпроси, най-важните от които са кой я е отвлякъл и защо, докато през това време се опитва да се свърже отново със семейството си, което е продължило живота си без нея.

Добави описание

Емили постига известен емоционален успех с най-близките си хора след толкова дълго отсъствие, но нейното търсене на отговори свързани с пленничеството ѝ се оказва минно поле от предизвикателства, които заплашват да унищожат напълно живота, който тя се опитва да възстанови.

Добави описание

Страхувайки се за безопасността на семейството си, тя се отдръпва от тях и като самотен вълк единак, решена да стигне до край, тя хуква на лов за отговори. Това, което ще открие по пътя е, че независимо колко упорито се опитваш, никога не успяваш да избягаш от собствената си сянка...

Добави описание

На въпроса какво я е привлякло най-вече в „Забравена“, канадската актриса от сърбо-хърватски произход, която изпълнява главната женска роля – Стана Катич споделя:

„Четейки сценария, аз бях привлечена най-вече от това, че ще имам възможността да вляза в ролята на жена от нашето съвремие, която съчетава в себе си брилянтен професионалист, майка и съпруга, но също е герой и истински боец. Най-важното за мен беше да изследвам и разбера кое е това, което те кара да преодолееш непреодолимото? Как става така, че не само оцеляваш при изключително крайни и извънредни обстоятелства, но излизаш по-силен и по-мъдър на края?“

Освен в България, през месец септември, „Забравена“ стартира излъчване и на териториите на Испания, Португалия, Полша, Унгария, Сърбия, Хърватска, Словения, Македония, Румъния и Чехия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Забравена

Трети сезон на сериала „Забравена“ с премиера в петък, 16 октомври 2020

И трети сезон на „Забравена“ с продукция изцяло в София

Втори сезон на оригиналната продукция на AXN „Забравена“, тръгва тази сряда от 21:00

Оригиналната продукция на AXN „Забравена“ се завръща с втори сезон на 15-ти май!

Оригиналната продукция на AXN „Забравена“ се завръща с втори сезон през 2019.