Актуално В програмата

Избраните в ”Добре дошъл в България”, сряда, 24 март от 22:30 ч. по bTV

1 коментар

Тази вечер - сряда, 24 март от 22:30 ч. по bTV - в "Шоуто на Слави" започва същинската част на конкурса "Добре дошъл в България".
Добре дошъл в БългарияТази вечер - сряда, 24 март от 22:30 ч. по bTV - в "Шоуто на Слави" започва същинската част на конкурса "Добре дошъл в България". Ще видим избраните - от какви националности са, какво ги очаква.

Конкурсът бе обявен на 9 февруари в ефира на националната телевизия.

Миналата седмица шоуто излъчваше проведените кастинги. Така например в петък, 19 март, Анджела Родел от САЩ разказа историята си: японец, който свири на тамбура, я запознава с бъдещия й съпруг – български кавалджия. Анджела живее постоянно в България от 2004 година, вече има и деца. Казва, че българите са най-готините хора, но „ако не си нашия човек”, нищо не става.

Роберто Ечавария идва от Куба в България преди 25 години, за да работи. Строител е. Анастасиос Калайцидис е от гръцко интернационално семейство. Студент е - лоша българска черта е, че сме горд народ, но го помним само на празници. Мери Джой Маканас Симеонов е от Филипините. Запознала се със своя съпруг – българин в интернет форум. Най-различно за Мери в България са четирите сезона. Когато за пръв път видяла да вали сняг, помислила, че вали дъжд, но просто много бавно. Трудно й е да свикне и с яденето на хляб, вместо на ориз, както и с това, че пиенето е част от храненото, докато в родната й страна се случва веднъж месечно.

Жозев Наполи е от Франция, живее във Варна. В България харесва музиката, намира хората за сърдечни, но не харесва политиката. Бившият касапин от Шотландия Уилям Глен се е установил в Самоков преди три и половина години. Не му се нрави, че в България всичко тече много бавно. Джавед Нури е бежанец от Афганистан, в България е от 2004 година. Б ил е в дома за Бежанци в „Дружба” и след това в Бусманци. Това е човекът, който се беше самозапалил и, когото Иван Кулеков показа във филма си „Българският Гуантанамо” преди време.

Джавед разказва, че му искали пари, за да получи документи за хуманитарен статут. Отказал в момента, в който сумата минала хиляда евро.

Аманула Хосейни е в България от 2001 година. Нелегален емигрант е от Афганистан. Запознава се със съпругата си в автобус номер 111 в София...
Винченцо Киарели, от Торино, е в България от 5 години. Съпругата му работела в Италия и там се запознали. Имат дете Антъни, на 9 години. От година са в България – останали повече, въпреки, че дошли само за 15 дена. Винченцо казва, че се чувства добре в България – тук е по-спокойно и хората са по-топли.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"