Актуално Други

Ивет Лалова за интересите си извън спорта в “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Добави коментар

Най-бързата българска спринтьорка Ивет Лалова разказа в “Шоуто на Николаос Цитиридис” за увлечението си по писането и интереса към невро-лингвистичното програмиране.

Най-бързата българска спринтьорка Ивет Лалова разказа в “Шоуто на Николаос Цитиридис” за увлечението си по писането и интереса към невро-лингвистичното програмиране, което е “открила” за себе си в последните години.

 

Във виртуална връзка с водещия Николаос Цитиридис седмата най-бърза жена в света на 200 м сподели, че за да се развиваш, не винаги е просто въпрос на желание, а е нужна и мотивация и време. В тази връзка, точно в тази ситуация, в която всички се намираме в момента, тя използва времето си да пише.

 

“Обичам да пиша и в този момент пиша някакви неща, които мисля и имам да споделя. Предполагам, че ще стане нещо като разказ, книга”, сподели тя.

 

Добави описание


Относно мотивацията Ивет сподели с усмивка, че невро-лингвистичното програмиране е нейна любима тема.

 

“Това означава да бъдеш наясно със себе си във всеки един момент, да бъдеш наясно какви емоции изпитваш и съответно да знаеш къде се намираш и какво да направиш. По този начин работиш постоянно и постепенно, докато достигнеш целите си“, каза тя.

 

Ивет сподели още, че откакто преди близо две години е започнала да работи със спортен коуч специалист, за нея е настъпила промяна и е открила много интересни упражнения.

 

“Те са полезни не само в професионалния спорт. Ако успеем да ги наложим в ежедневието, в живота си – бихме могли да живеем доста по-добре”, добави тя.
 

А тази вечер в 22:00 часа по bTV не пропускайте гостуването на актьорите Деян Донков и Радина Кържилова и на атрактивната пианистка Лола Астанова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Николаос Цитиридис

Сръбската звезда Теа Таирович блести в "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Веселин Маринов е специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Ексклузивно: Азис и Галена специални гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Андреа е звездата в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Димитър Бербатов – със специално участие в „Шоуто на Николаос Цитиридис“