Архив Big Brother

Иванина напусна къщата на Big Brother 4

Добави коментар

Иванина напусна къщата на Big Brother 4. Нова мисия - драконов режим в къщата. В четвъртък пореден прецедент при номинациите.
Иванина напусна къщата на Big Brother.Иванина напусна къщата на Big Brother.
Номинации лице в лице и последствия.
Нова мисия- драконов режим в къщата.
В четвъртък пореден прецедент при номинациите.
Георги- раним и уязвим.

Една от най- силните участнички в Big Brother 4, напусна завинаги къщата снощи, след гласуване на зрителите на Нова Телевизия. Русото барби, което завъртя главите и на мъже и на жени в къщата, не успя да се пребори с другата тигрица в, Наталия. Веднага след излизането си Ив сподели, че не съжалява, че отпадна от битката за 300 хил. лв. и най-много ще ѝ липсват приятелите и емоциите вътре.

Иванина напусна къщата на Big Brother.Тя разкри още, че не е влюбена в Денислав, въпреки, че изпитва някаква симпатия към него, но по-скоро обясни, че в тази затворена среда в къщата всички емоции и положителни и отрицателни се чувстват по- силно и интензивно. Тя остава само с добри чувства за всичките си, вече бивши съквартиранти и е много щастлива от това, че е имала възможността да участва в Big Brother и да преживее шоуто от вътре.

Иванина напусна къщата на Big Brother.След излизането на Иванина в къщата атмосферата беше нагнетена с всякакви чувства- тъга, гняв, облекчение. Най- тежко преживяват напускането на любимата си Денислав и Даниела. Както се очакваше Манол за първо побесня, а после цяла вечер тъгуваше за възлюбената си и обясняваше, колко много ще ѝ липсва. Денислав, който иначе запазва самообладание не издържа и всички видяха и в неговите очи сълзи. Той дори сподели, че вече е готов да си тръгне след като Ив не е там, но Таня го мотивира да остане и да се бори до край.

Номинациите очи в очи и техните последствия
Съквартирантите имаха и друг повод за вълнения . За пръв път, по нареждане на Big Brother, номинациите се проведоха очи в очи. Учудващо никой нямаше особени скрупули да номинира за изгонване някой, гледайки го в очите. Номинирани за изгонване в четвъртък са двамата новодошли Денислав и Венци. За Дени всички, който го номинираха казаха, че без Ив той няма работа в къщата. Георги номинира и двамата, като се обоснова с това, че те са му най- големите конкуренти.

След номинациите очи в очи стана ясно, че съквартирантите, които са в шоуто от самото му начало, възприемат оставането си в къщата по доста по-различен начин от новодошлите Денислав и Венци.

ДениДени беше почти готов да си тръгне след като зрителите изгониха русата му слабост- Ив, а Венци беше шокиран от това, че го номинираха и даже се разсърди на съквартирантите си. Пловдивчанинът не можеше да повярва, че Георги, с когото се сближиха го номинира с предлога, че му е конкуренция. Венци не вярваше, че другите участници вече много добре си правят сметката, кого номинират, защото финала на шоуто се вижда. Явно за последните двама влезли в къщата емоциите от това да участват са все още доста по-силни, а другите, които са претръпнали вече виждат целта много по- ясно, а тя е да останеш до финала на шоуто и голямата награда от 300 хил. лв..

Нова мисия и строг режим в къщата

Съквартирантите получиха и новата си седмична мисия. Тя не може да се обясни с две думи, но идеята ѝ е да се прекрати засилената тенденция за мързелуване и спане в къщата. Имаше опасност Big Brother да се превърне в Sleep Brother и за това в къщата се въвеждат драконови мерки. Някои съквартиранти даже оприличиха новата мисия с казарма. Съквартирантите ще спазват строг режим: от ставане рано сутрин, вдигане на знаме, пеене на химна, физзарядка, готвене, миене до сваляне на знамето вечер. За всеки ден и за всяка задача ще има график и отговорник. Спането през деня се забранява, а наред с режима всеки ден ще се провеждат най-различни игри. Победителите в индивидуалните игри ще получават по една точка, в събота ще се формират два отбора, на победителите и на слабаците. Те ще се състезават за седмичния бюджет за другата седмица.

Таня и Георги- любовната драма продължава
Междувременно любовната история между Георги и Таня се задълбочава. Ще видим един нов Георги- раним и уязвим, който се бои да се влюби, за да не бъде отново наранен.
  • Как ще се справят съквартирантите в Big Brother казармата?
  • Как ще развият отношенията на Даниела и на Денислав с другите съквартиранти, след като Ив си тръгна?
  • Каква е новата изненада, която Big Brother ще ни поднесе в четвъртък?
  • Кой кого ще номинира? И кой ще си тръгне?
  • Всичко това предстои да разберем в следващите епизоди на Big Brother.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала