Лица За звездите

Ивана в дует със Стоичков

Добави коментар

Мегазвездата на фолка Ивана направи импровизиран дует с футболната легенда Христо Стоичков.


Ивана в дует със СтоичковМегазвездата на фолка Ивана направи импровизиран дует с футболната легенда Христо Стоичков.

Двамата се засякоха на откриването на ресторант, където певицата бе черешката на тортата в програмата на вечерта, а Камата – сред гостите на купона.

По време на изпълнението на хита „Няма какво да говорим, ние сме номер едно”, бившият футболист и треньор на националния отбор не издържа на изкушението и грабна микрофона на пайнерката, за да запее с нея. „Страхотно се получи. Христо е много музикален, известен купонджия е, нищо чудно някой ден да запишем заедно нещо”, сподели най-скъпоплатената певица у нас.

Само два почивни дни имаха между двете предизборни турнета Ивана и музикантите от нейния бенд Стояна Николова и Румен Радойнов. Любимката на народа е най-търсената родна шоузвезда и едва завършила концертите от кампанията за Европейските избори, тя започва следващата обиколка – за избора на новите депутати. Същевременно виталната айтозлийка едва смогва да открие всички заведения в страната, които се отварят, тъй като поканите към нея валят една след друга, особено в разгара на летния сезон.

„Забелязала съм, че където вляза и след мен се пълни. Дори в най-обикновен магазин – гледам го празен, а щом прекрача прага, и настава една върволица после”, признава Ивана. За ресторантите и дискотеките пък тя си е истински кадем. Щом открие дадено заведение, то непременно се радва на дълъг живот след това. Собствениците му забелязват това и винаги държат певицата да открива и следващите им обекти.

СНИМКА: ЙОРДАН ПЕТКОВ, ПЛАНЕТ СТУДИО
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ивена

Ивена снима Мистър Черна гора в новия си клип

Джина Стоева и Ивена – “Рандеву” на 1 януари

Ивена се разходи гола по улиците на Белград