Актуално Други

Иван Звездев е новият кулинарен съдия в „Мама готви по-добре”

Добави коментар

Популярният в кулинарните и телевизионни среди Иван Звездев е новият съдия в предаването „Мама готви по-добре”.

Популярният в кулинарните и телевизионни среди Иван Звездев е новият съдия в предаването „Мама готви по-добре”. Всяка делнична вечер от 26 октомври той ще дава своята оценка на резултатите, постигнати от „децата” под вещите инструкции на техните майки и заедно с водещия Сано ще бъде свидетел на най-забавните семейни взаимоотношения.


Звездев бе избран от зрителите на bTV и потенциални участници в шоуто, които гласуваха в продължение на 12 дни на сайта на телевизията за това кой искат да ги оценява в единственото по рода си предаване за щафетна кулинария у нас. Феновете на предаването имаха възможност да избират между шеф Андрей Стоилов, шеф Джун Йошида, телевизионният водещ и готвач по призвание Иван Звездев, и сребърният медалист от първия сезон на „MasterChef” – Елена Петрелийска. Всички те влязоха в ролята на Съдията в продължение на 8 издания на предаването.


"Благодаря на зрителите на bTV за гласуваното доверие. За мен ще бъде чест да бъда новият кулинарен съдия в "Мама готви по-добре". Изпитах истинско удоволствие да дегустирам и оценявам любителски ястия. Това е много по-трудно, отколкото предполагах. Имам обаче и една молба към участниците. Поне малко да бъдат благосклонни към моя стомах. Знам, че ще ми се налага много често да опитвам полуготови ястия, но това е риска на професията"коментира Иван Звездев.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мама готви по-добре

Нов кулинарен съдия ще раздава правосъдие в „Мама готви по-добре”

Какво ново в есенния тв сезон на bTV?

„Мама готви по-добре” кулинарен сблъсък от ново поколение

Звездни семейства играят благотворително в „Мама готви по-добре”

„Мама готви по-добре” с Александър Сано и Шеф Петков от 15 февруари по bTV