Лица За звездите

Иван се жени на северния бряг на Черно море, Андрей видян в Рим

Добави коментар

Андрей Арнаудов бе засечен в Рим с танцьорката Маргарита Будинова в началото на седмицата. Това се случва малко след като обяви официално развода си със сръбкинята Даниела
Иван и АндрейАндрей Арнаудов бе засечен в Рим с танцьорката Маргарита Будинова в началото на седмицата.  Това се случва малко след като обяви официално развода си със сръбкинята Даниела. Тя партнираше като водеща на Вихра в "Отчаяни съпруги" в предаването "Станция Нова", продуцирано от двамата съпрузи - Иван и Андрей.

Едната вечер Андрей и Маргарита са били в романтично заведение на римския площад “Навона”. На следващата вечерят в известния местен ресторант Casale, който се намира малко извън Рим.

Въпреки тукашните слухове за връзката им двамата не са показвали никаква интимна близост, въпреки че никой не ги познава. По-скоро са се държали като на бизнес вечеря.

Маргарита Будинова е 28-годишна, симпатична, дългокрака и доста талантлива танцьорка. Балетът ѝ “М Денс” често е на тв екрана - и във вечерното предаване на Азис, което се излъчваше по ПРО.БГ, а по-късно и в “Шоуто на Иван и Андрей”.

Къде ще бъде наесен?
Засега Маргарита Будинова отбягва отговора. “В момента съм на почивка. Ще се чуем през новия тв сезон”, каза тя.

Интересът към нея нарасна, след като слухове я определиха като жената, заради която Андрей се е разделил със съпругата си. Папарак на “24 часа” засече Андрей и Маргарита в Рим на 2 романтични вечери. Но, от друга страна, все още няма доказателства, че двамата са повече от приятели.

Маргарита е работила с Андрей и във “ВИП денс”. Тя танцуваше в отбор с Кристина Милева, Деян Донков и Рангел Спиров.

На 22 август, пред 130 гости на северния бряг на Черно море Вихра ще каже "да" на Иван. Малкото кокетно селце Крапец и неговите 2 частни хотела ще посрещнат приятелите на бъдещото семейство за веселата церемония.

Двамата от години прекарват по цял месец с родата в селцето. Затова и се спрели на него за сватбата.

"Женим се точно навреме, защото вече съм убедена, че се познаваме добре"
, отсича Вихра. Двамата имат 5-годишна дъщеря - Ава.  

Кумове на сватбата ще бъдат сестрата на Вихра - Елина, и най-верният другар на Иван - Андрей Арнаудов. Елина е с 3,5 г. по-малка от сестра си и ще долети заедно със съпруга си от Франкфурт.

Сред гостите на сватбата ще бъдат Васил Найденов, фолкпевицата Мария и колежката ѝ Есил Дюран, Фънки, Миглена Ангелова, Нико Тупарев, Ники Николов и други. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Станция НОВА , Иван и Андрей

Маргарита Хранова, Ирен Кривошиева и синът ѝ Владо Данаилов в „Станция Нова”

Иван и Андрей почерпиха със специалитети от „Фермата”

Волен Сидеров, Милен Цветков и фолк певицата Мария тази неделя в „Станция Нова”

Витомир Саръиванов отново на екрана

Диана Любенова, Дони и Мария Силвестър напускат Нова ТВ