Актуално В програмата

Иван Юруков и Мерилин Менсън завоюваха първото място в „Като две капки вода“

Добави коментар

В „На Кафе“ актьорът сподели, че шоуто създава условия участниците да се чувстват добре и да изграждат успешни образи

В Деня на театъра Иван Юруков сподели в В Деня на театъра Иван Юруков сподели в "На Кафе" емоциите от участието си в „Като две капки вода“ и театралната сцена. По време на гостуването си актьорът нарисува и шарж на водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.

 

Добави описание

 

„Шоуто създава условия да се чувстваш добре и да работиш успешно по образите. Хората са изключително позитивни. Труден образ беше Джордж Майкъл, но никой не би посегнал доброволно към негова имитация. Ейми Уайнхауз ми е на сърце!“, сподели Юруков.

Добави описание

Иван е от любимите ми участниците. Пее великолепно и е много добър актьор. Когато има съвпкупност от тези качества се получава именно това!“, сподели Златка Райкова на бекстейджа на култово шоу.

 

Добави описание


Поредна вечер на изненадите поднесе петият лайв на „Като две капки вода“. Това беше и най-гледаният епизод на формата от 2014 г. досега, а в най-интересните минути над милион и половина зрители бяха пред екраните с любимото си предаване. След като изправи публиката на крака, Иван Юруков се превърна и в победител за вечерта с образа на Мерилин Менсън. Славин предизвика усмивки с образа на Азис, споделяйки шеговито:

 

Добави описание

 

“За първи път истински се забавлявам! На косъм съм да мина към този жанр!“.

 

Добави описание

 

Преобразявайки се като Софи Маринова, Марги Хранова разплака Геро с въздействащо изпълнение и ориенталско звучене. За визията на Шакира и парчето  Waka, Waka Гери-Никол се впусна в хореография с балета, малки танцьори и самия Алфредо Торес.

 

Добави описание


Следващата седмица Златка Райкова ще скочи в обувките на друг участник от шоуто – Гери-Никол. Софи Маринова отново ще изучава песен на култов изпълнител, който този път е Майкъл Джексън.

 

Добави описание

 

Борислав Захариев ще изпее една от най-романтичните песни Елвис Пресли, а Константин ще покаже умения в италианския език с Адриано Челентано. Гери-Никол отново ще се впусне в луди танци, но този път с визията на PSY.

 

Добави описание

 

Марги Хранова ще бъде големия Елтън Джон, а Славин ще влезе в образа на един от братятата в незабравимата група Bee Gees. Иван Юруков ще обуе високите токчета за емблематичната българска певица Силвия Кацарова.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Ето финалистите в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Рафи покори публиката на „Като две капки вода“ в ролята на Лайза Минели

Фики завоюва поредна победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Михаела Маринова с втора победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

FIKI с втора победа в „Като две капки вода“ сезон 9 - All Star