Актуално В програмата

Иван и Андрей показаха къщата във “Фермата”

Добави коментар

Една от най-дълбоко пазените тайни – къде е „Фермата” и в какви условия ще попаднат 16-те участници в най-новото риалити на bTV бе разкрита.

Една от най-дълбоко пазените тайни – къде е „Фермата” и в какви условия ще попаднат 16-те участници в най-новото риалити на bTV бе разкрита.

Истинска селскостопанска ферма близо до Правец, в която няма декори, ток или течаща вода - в такова място ще живеят участниците в новото риалити на Би Ти Ви “Фермата”. С него след 6-годишна пауза като водещи на малкия екран се връщат и неговите продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Новаторското риалити шоу ще прикове зрителите пред малкия екран на 13 септември в 20.00 часа, а гости в студиото в неделя вечер ще бъдат психологът на предаването Ани Владимирова, главният редактор Ники Николов и журналистите Люба Кулезич и Мартин Карбовски.

Сред уникалната природа на парк Врана, точно до княжеските конюшни, в които се пазят каретите на Фердинанд и Борис III, специално изложени за събитието, водещите Иван и Андрей посрещнаха официалните си гости. Мястото бе специално подбрано, защото носи в себе си и своята история смисълът и посланието и на формата „Фермата”. Историята на парк Врана датира от 4 век. Мястото е било богат чифлик, изоставен и разрушаван многократно, но накрая превърнат в дворец.

„Фермата”

Подобен процес ще наблюдават и зрителите в риалити шоуто на bTV в следващите три месеца, а именно как 16 души ще се опитат заедно да превърнат една запустяла ферма в свой палат. А мястото, което не е изкуствено пресъздадена в студио среда, а истинска ферма в района на Правец, бе представено от бай Георги – стопанина на Фермата. Той показа мястото отвътре и разкри, че участниците няма да имат нито легла, нито посуда, а за ток и течаща вода дума не може да става.  

„Фермата”

„Според мен забравените неща са любовта към животните и удоволствието от труда. Прословутата фраза на нашите родители – „Учи, мама, за да не работиш” би трябвало да бъде „Учи, мама, за да работиш по-качествено и да си номер 1” – отговори бай Георги на въпроса кои умения сме загубили в цивилизацията и които са необходими на участниците сега, за да се справят във „Фермата”.

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ваня Илиева падна на Арената и се раздели с приключението „Фермата“ по bTV

Ветеранът на „Фермата“ Димитър Господинов - Гуспа напусна достойно приключението

Георги Корчев падна с 0 на 10 и напусна „Фермата“ по bTV

Ангел Тенев напусна „Фермата“ 8 след дуел на ветераните

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“