Актуално Търси се...

Юлиян Вергов в „Търси се” - 3 октомври, събота от 11:00 часа по bTV

Добави коментар

Непосилни предизвикателства за актьора Юлиян Вергов тази събота в „Търси се” от 11:00 часа по bTV
Юлиян Вергов в „Търси се”


Непосилни предизвикателства за актьора Юлиян Вергов тази събота в „Търси се” от 11:00 часа по bTV


Юлиян Вергов Един от най-талантливите млади актьори – Юлиян Вергов ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се…”, тази събота, 3 октомври, от 11:00 часа по bTV. По традиция водещите Меги и Нели ще го срещнат с неговите приятели в професията, със семейството и най-близките хора извън театъра и киното.

Най-вълнуваща ще бъде срещата на актьора с неговата половинка в живота – майката на детето му Ирина, позната на зрителите като една от асистентките на популярното в миналото „Супершоу Невада”. Ирина ще разкаже, че се влюбва в Юлиян още като невръстна тийнеджърка. По-късно след години двамта се срещат случайно и между тях пламва любов. Ирина ще разкрие, онова, с което е пленила любимия си мъж. Тя ще признае, че откакто живеят заедно Юли много се е променил. Какво ще бъде любовното признание на актьорът към нея, зрителите ще разберат тази събота в «Търси се...».  

Много емоции ще предизвика у Юлиян Вергов и срещата с неговата дъщеря Алена, която ще го провокира да  изпее песента, с която най-много я забавлява. Алена ще признае, че баща ѝ е винаги добър към нея и ще се възмути от факта, че непрекъснато ѝ се налага да му иска автографи от името на много деца и техните майки. Как актьорът наваксва пропуснатите моменти със своето дете, ще стане ясно тази събота в „Търси се…”.

Нестандартно предизвикателство актьорът ще получи и от своите родители. Тъй като баща му в миналото е бил един от най-добрите състезатели по спортна стрелба, на Юлиян ще му се наложи да демонстрира дали е наследил таланта му. С въздушна пушка той ще стреля в мишена, но дали ще успее да докаже, че наистина е син на голям спортист, зрителите ще разберат в предаването тази събота.

В „Търси се…” актьорът категорично ще откаже да изпълни две предизвикателства, които ще получи от  актрисата Теодора Духовника и неговия приятел Ивайло. Те са свързани с голямата му страст към футболния отбор ЦСКА. Каква ще е задачата, която ще се окаже непосилна и недопустима за него, ще стане ясно в студиото на шоуто.     

За последна изненада на Юлиян Вергов, Меги и Нели ще поканят в студиото режисьора Християн Ночев, който ще го върне към незабравими моменти в киното. В какво е най-добър и какво не харесва в него на сцената и като приятел, режисьорът ще разкрие единствено в „Търси се..”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Юлиян Вергов , Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“