Лица Партита

Юлия Юревич дефилира с рокли ”Лейди Гага” и ”Риана”

Добави коментар

Със страхотни тоалети на световно известната дизайнерка Nili Zahar ще дефилира днес Мис България 2007 Юлия Юревич по време на седмицата на модата, организирана от най-големият в света The Mall of Dubai.
 
 Мис България 2007 Юлия Юревич
Със страхотни тоалети на световно известната дизайнерка Nili Zahar ще дефилира днес Мис България 2007 Юлия Юревич по време на седмицата на модата, организирана от най-големият в света The Mall of Dubai. Тоалетите носят имена на супер звезди и са инспирирани от техния стил. За Юлия дизайнерката вече е избрала булчинска рокля "Лейди Гага" и тоалет "Риана".

Юлия Юревич от няколко дни дефилира на Dubai Fashion Fiesta 2010. Фешън излъчването на родната красавица запленява известните дизайнери и една от марките - Marco Marcu я избрира за да представи булчинския тоалет, който закрива ревюто. Дизайнерка от Македония пък вече е поканила Юлия за фотосесия в западната ни съседка.

Гери Дончева и Емануела Бадева.Още две българки се изявяват на  Dubai Fashion Fiesta - моделите на Expose Models Гери Дончева и Емануела Бадева. Мис Сърбия 2007, Мис Индия, Мис Великобритания и модели от Полша, Белгия, Китай и Дубай участват в шоуто.

Сцената, на която дефилират моделите, е построена специално за модната фиеста изцяло от стъкло с вградено осветление, а самата Седмица на модата е едно от най-значимите модни събития в тази част на света.

Участничките в шоуто са настанени в 35-етажния хотел "The Galleria", който е един от най-красивите в мегаполиса. През последния ден от престоя им Юлия и останалите момичета планират да посетят най-луксозния хотел в света Burj Al Arab и отидат на сафари.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Юлия Юревич

Юлия Юревич дефилира в Милано

Юлия Юревич ще дефилира редом до модели на Victoria’s Secret