Лица За звездите

Юлиана Дончева получи годежен пръстен с диамант

Добави коментар

Юлиана Дончева ходи навсякъде с годежния си пръстен с красив диамант, който ѝ подари нейният избраник шампионът по смесени бойни изкуства Станислав Недков-Стъки.
Юлиана Дончева и Станислав Недков-Стъки, сн.БулфотоЮлиана Дончева ходи навсякъде с годежния си пръстен с красив диамант, който ѝ подари нейният избраник шампионът по смесени бойни изкуства Станислав Недков-Стъки, писа  "Монитор".

С настъпването на Коледа, точно в полунощ, любимият на ексдепутатката и настояща тв водеща Юлиана Дончева я изненадал с поднасянето на бижуто, като паднал на колене и ѝ предложил да се венчаят. Красавицата изобщо не очаквала романтичното искане на ръката ѝ и се развълнувала до сълзи. Коледното чудо за нея било факт.

Юлиана Дончева и Станислав Недков-Стъки, сн.Булфото"Да, получих  класически годежен пръстен и наистина го нося непрекъснато. Все още нямаме определена дата за сватбата. Не мога да говоря повече, намирате ме под душа във фитнеса", каза Юлиана Дончева, когато я потърсили за коментар. Едно е сигурно засега - Юлиана ще е булка през настъпващата година. Датата на сватбата с 16 години по-младия шампион ще бъде съобразена със състезанията му. По всяка вероятност венчавката им ще е през лятото.

"Станислав е изненадващ. Винаги съм нащрек какво да очаквам от него, като приятни изненади, слава Богу", призна в интервю неотдавна Юлиана Дончева. Е, този път той я изненада повече от обичайното.

Станислав и Юлиана се запознаха на рождения ѝ ден в модерното софийско заведение "Планет" през юни. Любовта пламна моментално и не след дълго хубавицата се раздели със съпруга си Горан. Двамата обаче си остават добри приятели и съседи. В момента живеят съвсем близо един до друг.
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Юлиана Дончева

Юлияна Дончева: Голяма паника съм с бебето, бях забравила как е