Актуално Какво ще се случи...

Юлиан Вергов оглавява болницата в „Откраднат живот: Чуждо тяло“

Добави коментар

Български лекар, завърнал се от Германия, ще начертае отново съдбите и отношенията на героите в МБАЛ „Св. Кирил“.

Български лекар, завърнал се от Германия, ще начертае отново съдбите и отношенията на героите в МБАЛ „Св. Кирил“.

Юлиан Вергов ще прекрачи прага на болницата като доц. Виктор Банков, който изненадващо ще заеме директориския пост на МБАЛ „Св. Кирил“.

„Банков ще се завърне в България и ще се опита да подреди оставеното от проф. Генадиев. Той ще се превърне в „чуждо тяло“ за връзките на много от героите“, разказа успешният актьор по време на медийното събитие за старта на "Откраднат живот:Чуждо тяло".

“Смятам, че този проект е изключително стойностен и благодаря на NOVA, че подкрепя българското кино”, допълни Вергов, разкривайки, че разиграването на операция е много по-стресиращо от предизвикателството на медицинската терминология.

Какви мотиви има Банков и защо се завръща, зрителите ще разберат съвсем скоро. Социалните теми отново ще бъдат в основата на сюжетните линии. Ранното полово съзравяване, еректилната дисфункция и сурогатното майчинство са актуални за времето теми, в което живеем, и ще бъдат разгърнати в новия сезон. Радвам се, че все по-голяма част от аудиторията се обръща към българските телевизионни и кино продукции“, коментира продуцентът на най-успешния български медицински сериал, Евтим Милошев.

Реализацията на кадри в чужбина и дилемата, пред която лекарите се изправят в професионалния си път беше един от акцентите на разговора с Милошев и Вергов в "На Кафе".

„Откраднат живот: Чуждо тяло“

„В новия сезон ще разгърнем възникващия в днешно време казус при оплождането и тежките процедури, през които жената преминава. Д-р Хинова има огромната мечта да стане майка, но и дълъг път, който трябва да извърви“, загатна актрисата Деси Бакърджиева, която отново ще си партнира с Моньо Монев. 

Зрителите ще видят старта на четвъртия сезон на „Откраднат живот: Чуждо тяло“  на 12 септември от 20:00 ч. в ефира на NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Юлиян Вергов , Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​