Актуално Какво ще се случи...

Юлиан Вергов е безскрупулен и манипулативен бизнесмен в „Стъклен дом”

Добави коментар

Един от най-колоритните актьори в българския сериал „Стъклен дом” - Юлиан Вергов ще пресъздаде образа на безскрупулен и манипулативен бизнесмен - Николай Жеков.

 

Юлиан Вергов  и Радина Кърджилова

 

Един от най-колоритните актьори в българския сериал „Стъклен дом” - Юлиан Вергов ще пресъздаде образа на безскрупулен и манипулативен бизнесмен - Николай Жеков. Той е големият играч, мъжът, който трябва да успее на всяка цена. Той вижда във всяка ситуация начин да спечели.

Дъщеря му Сиана Жекова – в ролята е младата актриса Радина Кърджилова пък е пълна негова противоположност. Най-ценното нещо в живота за Сиана е любовта. Тя е готова да страда, да се жертва и да търпи заради момчето, в което е влюбена.

Ставреви
Зрителите ще имат възможността да видят Ставреви като представители на класическото българско патриархално семейство. Те са забавни, естествени, натурални.

Краси Ранков ще бъде в ролята на бивш полицай, зает с охраната на мола. Неговата съпруга Ваня е фризьорка, запалена по хороскопи и езотерика, изключително забавна, емоционална и искрена.

Хари Ставрев (Явор Бахаров)

Синът на тази колоритна двойка е Хари Ставрев (Явор Бахаров). Той е едно съвременно момче бунтар, който почти винаги е в конфликт с родителите си. Работи като шофьор за едни от собствениците на мола. За него всичко е ден за ден, най-ценното, което притежава, е свободата. Мрази парите и богатите. Според него всички биха били по-щастливи, ако живееха на плажа и караха сърф. Той е различен и оригинален, един от най-свежите персонажи в сериала. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”

В програмата:

06:00 18.01.2021
Тв програма БНТ 1
Денят започва сутрешен блок с Христина Христова