Кино

Юън Макгрегър и Емили Блънт се влюбват по време на "Риболов в пустинята"

Добави коментар

Юън Макгрегър и Емили Блънт се влюбват по време на РИБОЛОВ В ПУСТИНЯТА - премиера 11 май 2012 г.

Обичаният шведски режисьор на “Шоколад” Ласе Хьолстрьом и награденият с “Оскар” сценарист на “Беднякът милионер” Саймън Бюфой поднасят вдъхновяващата комедия за голямата мечта на един йеменски шейх да развъди сьомга в пустинята. Проектът, който на пръв поглед изглежда невъзможен, променя не само собствения му живот, но става причина за множество необичайни събития и на другия край на света.

Юън Макгрегър и Емили Блънт се влюбват по време на

Д-р Алфред Джоунс (Юън Макгрегър) е интровертен учен, служител в Департамента по риболов и земеделие на Великобритания. В един обикновен работен ден получава предложение да се включи в почти налудничав проект на богат йеменски шейх (Амр Уакед), обсебен от идеята за риболов в пустинята.

Юън Макгрегър и Емили Блънт се влюбват по време на

Фред се среща с младата и симпатична Хариет (Емили Блънт), която ръководи проекта във Великобритания. Всички нейни усилия да го убеди, че подобна идея е възможна, остават без успех до момента, в който прес службата на Британския министър председател отчаяно започва да търси добри новини от Близкия изток, за да отклони вниманието на обществото от поредния скандал.

Далновидната шефка на прес офиса Патриша Максуел (Кристин Скот Томас) съзира прекрасна възможност в идеята за РИБОЛОВ В ПУСТИНЯТА и проектът внезапно се превръща в приоритет за Департамента по риболов и земеделие, и в частност за страстния рибар без чувство за хумор – д-р Фред Джоунс.
Риболов в пустинята

Месеците, изпълнени с предизвикателствата на проекта и присъствието на Хариет, разкриват пред дълбоко циничния Фред една съвсем нова перспектива. Той започва да вижда все по-ясно мечтата на ексцентричния шейх, както и ограниченията на собствения си живот.
Необичайното пътуване, на което майсторите Холстрьом и Бюфой повеждат героите е колкото ексцентрично и предизвикателно, толкова и вдъхновяващо, с английското чувство за хумор и романтичните трепети, характерни за истинските мечтатели.

Юън Макгрегър и Емили Блънт се влюбват по време на

Преди дни Емили Блънт, Юън Макгрегър и Амр Уакед присъстваха на гала премиерата на РИБОЛОВ В ПУСТИНЯТА в Лондон. У нас филмът излиза по кината на 11 май 2012 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Риболов в пустинята