Актуално В програмата

„Истории с Патрашкова“ - 29 юни

Добави коментар

Защо Иван Ласкин се отказва от сцената, какво означава да останеш верен като Бонев на своя тим „Локомотив“ - Пловдив ще научите в предаването „Истории с Патрашкова“ - 29 юни
За бунтарството на Иван Ласкин, който е протестирал срещу цените на тока, корупцията, далаверите на политиците и раздаването на определени награди в артгилдията ще научим в предаването „Истории с Патрашкова“ тази неделя по ТВ2.Сериозни ли са намеренията на известния актьор Иван Ласкин да се откаже от актьорската професия и да замине за чужбина?
Напреднал ли е проектът му да обикаля света с гайдар и да представя самобитен театър? Какви са взаимоотношенията му с неговите колеги от Военния театър, където играе в момента и през сезона получи награда за страхотното си изпълнение като Тригорин от Чеховата „Чайка“?


В предаването тази неделя, освен това, ще видим един от най-известните футболисти и треньори, Христо Бонев. Той ще разкаже сам своята история, ще признае пред камерата кога плаче и къде пази шинела, който майка му му е ушила, още когато е бил ученик. Известният сред народа като Зума за първи път ще коментира и разпространеното сред феновете сравнение между него и Йохан Кройф.

Основните теми, които ще дискутираме в предаването тази неделя, ще бъдат за това какво означава да останеш верен като Бонев на своя тим „Локомотив“ - Пловдив, както и кой, защо и срещу какво се бунтува в България. Повод за това ще ни даде историята на Иван Ласкин, който за някои е хулиган, а за други е сред малцината, които казват това, което мислят“, споделя водещата Кристина Патрашкова.

„Истории с Патрашкова” се излъчва всяка неделя от 17:00 часа само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истории с Патрашкова

Бащата на Илия Павлов в „Истории с Патрашкова“

Сензационна изповед на Стефан Данаилов на 28 декември, неделя в „Истории с Патрашкова”

Патрашкова търси истината за смъртта на Иван Башев

Иван Костов до Митко Палаузов тази неделя по ТВ2

Скандална изповед на Валентин Христов по ТВ2