Актуално Какво ще се случи...

Истинското лице на Албена – „Стъклен дом: Изкушението” по bTV

Добави коментар

Истинското лице на Албена ще търси Камен в следващия епизод на „Стъклен дом: Изкушението” – в понеделник, от 20:00 часа, по bTV.


Истинското лице на Албена ще търси Камен в следващия епизод на „Стъклен дом: Изкушението” – в понеделник, от 20:00 часа, по bTV. В разследването ще му помогне Димитър и двамата ще открият интересна информация за миналото й, за която не са и предполагали. Изненадана ще бъде и  Боряна, след като се сблъсква с неподозирана страна на сестра си.Бъдещето на мол „Витоша” е застрашено. Контролният пакет акции вече има нов собственик, който възнамерява да затвори търговския център.
Кой от съдружниците се е отказал от дяловете си и какви са били мотивите му, ще стане ясно утре вечер от 20:00 часа по bTV.

Христо и Елена се чувстват щастливи от новия си съвместен живот. Но притесненията им за силната зависимост на Алекс към наркотиците се увеличават. Време е родителите ѝ да предприемат сериозни мерки.
Стреснат от заканите на Ставрев, Пацо изтрива блога на Ваня. Ядосана от постъпката му, фризьорката скоро е осенена от нова идея как да контактува с почитателите си. Каква е тя, зрителите ще разберат утре вечер в „Стъклен дом: Изкушението”, от 20:00 часа по bTV. Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”