Сериали Теленовели

Истинска любов / Amor Real

4 коментара

Действието на сериала ни отвежда в Мекско от края на ХІХ век. Пренебрегвайки условностите на своя своя благороден поризход, младата Матилда Пенялвер се влюбва в Адолфо Солис – беден войник.

Amor Real, 2003, Мексико
теленовела

95 епизода х 60 минути

Действието на сериала ни отвежда в Мекско от края на ХІХ век.

Пренебрегвайки условностите на своя своя благороден поризход, младата Матилда Пенялвер се влюбва в Адолфо Солис – беден  войник. Майката на девойката, Аугуста, е решително против тази любов. Само годеник с от богат произход /с добре натъпкан портфейл/ може да спаси обеднялото им семейство от разорение. Младият Мануел Фуентес Гера изглежда идеален кандидат за бъдещ съпруг на Матилда. Тя не подозира, че Мануел е незаконороден син на Хоакин Фуентес Гера, който е израснал в бедностл Едва пред прага на смъртта старият  богаташ е признал Мануел за свой син. Аугуста и синът ѝ Умберто се заемат да уредят брака на Мануел с Матилда. Зада сломят съпротивата на влюбените, те успяват да пратят Адолфо в затвора, а на Матилда съобщават, че нейният възлюбен е женен и очаква дете. Разбита от вестта за мнимата изневяра на любимия, Матилда не устоява на натиска на семейството и дава съгласието си за сватбата си с Матуел, когото  не може да понася. Успявайки да избяга от затвора, Адолфо се устремява най-напред към дома на Матилда – но късно! Тя е вече омъжена за друг. Ала Алфредо не се отказва лесно. За да бъде по-близо до любимата, той е готов на всякакви хитрости.  Адолфо успява да уреди да бъде назначен си като управител в дома на Фуентес.

Времето тече - постепенно Матилда започва да оценява добротата и чара на своя красив и благороден съпруг, когото отначало е ненавиждала. Тя признава на своя възлюбен, че искрено се е привързала към своя съпруг. С наранено сърдце, Адолфо напуска имението. В същия ден Матилда съобщава на мъжа си, че чака дете.

Ала щастието на младата двойка е нетрайно : неочаквано Мануел научава за чувствата, които са свързвали жена му и неговия управител. Въобразявайки си, че Матилда и Адолфо са били любовници, той започва да се съмнява дали детето, което носи Матилда, е негово. Не приемайки никакви обяснения, той се разделя  с жена си.

От това веднага се възползва отдавна влюбената в Мануел Антония.
Тежки дни очакват изоставената от съпруга си Матилда и нейното дете.
Тя ще трябва да преодолее  не едно препятствие на пътя си, докато накрая разбере с кого от двамата мъже я свързва истинска любов.

Мексиканския сериал "Истинска любов” се превръща в невероятен хит в Съединените Американски щати, където е излъчен през октомври 2004 год.

Сериалът бие всякакви рекорди на гледаемост по канал “Унивижън”, който излъчва около 15 сериала на година. “Истинска любов” става първенец сред излъчените през последните 12 години по “Унивъжън” 190 сериала, събирайки ежедневно пред малкия екран над 6 милиона зрители. "Истинска любов"  е и  първият сериал, показван в САЩ два пъти в течение само на една година.

Името на продуцентката Карла Естрада / Carla Estrada вече е станало синоним на високо художествено качество.

В главните роли българските зрители ще видят популярни и обичани лица:
- красивата Адела Нориега / Adela Noriega, която познават от сериалите “Гуадалупе”, “Мария Бонита” и “Привилегията да обичаш”;

- Фернандо Колунга / Fernando Colunga, станал популярен от сериалите “Никога няма да те забравя”, “Есмералда” и “Узурпаторката”;

- Маурисио Ислас / Mauricio Islas от “Пресиоса”, “Пленница”.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истинска любов