Актуално Какво ще се случи...

Истината ще изпита приятелството, доверието и професионализм в „Откраднат живот"

Добави коментар

Истината ще се настани в „Св. Анастасия“, за да изпита приятелството, доверието и професионализма на лекарите.

Дълго пазени тайни ще предизвикат разрив между доктор Пенев и доктор Врабчев, а последствията ще бъдат пагубни за отношенията им. Доктор Романова ще получи подкрепление със завръщането на Ковачев, който бързо ще се окаже в истински екшън и любовно недоразумение. След като сестра Жекова счупи телефона на Васил, Йосиф ще бъде ангажиран със задачата да поправи телефона.

Възнамерявайки да ѝ помогне, той ще отвори кутията на Пандора, а случката ще предизвика истински ураган в болницата. Междувременно среща с Фотев ще постави под въпрос за пореден път морала и намеренията на Васил. Дали този път той ще застане на страната на Магда или ще продължи своята игра, зрителите ще научат в предстоящите епизоди тази седмица по NOVA.

„Натрупахме толкова много проифесионални, творчески и приятелски отношения - това е повод да се върви с високо вдигната глава. Киното е колективно изкуство – то се случва с енергията, желанието, професионализма на всеки един, който участва в такава продукция“, сподели продуцентът на сериала Евтим Милошев пред камерата на "Здравей, България" .

Торта, светлини, усмивки и меланхолия бяха част от атмосферата на последния снимачен ден, който върна актьорите към незабравими моменти от историята на сериала.

„Сега буквално съм друг човек от момента, в който влязох в този проект преди години. Имах възможност да изживея толкова неща, които не биха ми се случили в реалния живот. Финалът е много емоционален за всички нас!“, допълни Наум Шопов, който изгря за зрителите именно с участието си в „Откраднат живот“.

Историята на сериала се равнява на общо 1119 снимачни дни и 507 епизода.

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“ от вторник до четвъртък, в 20:00ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​