Актуално В програмата

„Искрено и лично” на 27 ноември

Добави коментар

"Искрено и лично” на 8 години" - четвъртък, 27 ноември, 10:00 ч., „Нова телевизия”
„Искрено и лично” на 27 ноемвриТемата: "Искрено и лично” на 8 години"

Всеки рожден ден е празник с торта и много радост. В студиото нямаше торта, но дойдоха приятели да ни поздравят.


Васа Ганчева, режисьор и тв водеща: „И младите хора гледат предаването, а това вече е висок рейтинг. И то е, защото във всяко предаване имаш различни теми. И можеш винаги да държиш ръката на пулса. Имаш това прекрасно качество – да водиш предаването плавно. Явно можеш да събираш различни общности. Меги, ти си много смела, силна и отстояваща принципите си жена, за което имаш адмирациите ми. Директно вървиш през живота, но търсиш и любовта, търсиш щастието.”

Владимир Качаклиев е председател на фондация „Право на свободен избор”. С предаването го свързва общият старт на предаването и създаването на наркокомуната на Белмекен – 27 ноември 2000 г. Петнадесет издания на „Искрено и лично” през годините са били посветени на проблемите на наркозависимите и нуждата от алармиране. „Предаването е много сериозно и нужно на хората, защото Меги работи с много хъс и професионализъм. Тя няма сценарий и предаването става пред камерите и пред очите на всички.”

Людмила Дукова, директор организация в предаването „Искрено и лично”, си спомня
: „Тя ме награди със златно сърце. С предаването е свързана магистрала в личното ми израстване, защото днес със сигурност имам повече неща зад гърба си, с които се гордея. Обичам Меги, тя ме заразява с излъчването си. Цялостното ѝ присъствие и поведение е живото доказателство, че няма мечта, която човек не може да постигне. Всичко е в ръцете му.”

Изненада беше присъствието на Руска Маринова
– верен зрител на предването през годините, бивша медицинска сестра в „Пирогов”, работила и в Либия. Тя сподели, че винаги се вълнува, когато гледа „Искрено и лично”. Не пропуска предаване и винаги е впечатлена от човешките драми, които Миглена с професионализъм и по най-интересния начин представя на зрителите.

За Руска Миглена е българската Опра Уинфри. „Няма как да го няма това предаване. Самият факт, че го има вече толкова години в ефир, показва, че то е нужно и обичано, защото е помогнало на стотици хора в проблемите им. Всичко е истинско, човешко, искрено.” Руска пожелава на Миглена наистина да постигне успехите на Уинфри и да затвори устите на много си недоброжелатели.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Искрено и лично , Миглена Ангелова

"Мис свят на количка" в "Искрено и лично" на 5 юни

TV7 прекратява излъчването на “Искрено и лично”

Братя Ранкови: Направихме си собствен театър!

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

Миглена Ангелова щастлива, че не влязла във "ВИП Брадър"