Актуално В програмата

„Искрено и лично” на 20 юни

Добави коментар

Темата: "Истории за приятелството - Миро" Можете ли да си представите как е изглеждал Миро преди 15 години на сцената в родния Добрич?


Можете ли да си представите как е изглеждал харизматичният, обичан, очарователен, талантлив, елегантен и изключително синеок Миро преди 15 години на сцената в родния Добрич?


"Ела с мен! Трябваш ми! Подготвил съм нещо!" - с тези думи преди 15 години Михаил Цанев измъкнал от леглото сънения и незакусил Мирослав Костадинов. Те са приятели и до днес. И тогава, и сега приятелството им е толкова силно и истинско, че не предполага задаване на уточняващи въпроси.

Преди 15 години Мишо накарал Миро да пее на сцената в празната зала единствено пред специално наетия оператор. "Това е моята инвестиция в бъдещето: когато станеш известен, ще спечеля пари от този запис!"

Мишо спечели нещо по-ценно от пари - благодарността на екипа на "Искрено и лично" и две целувки от Миглена...

В "Истории за приятелството", освен Миро и Мишо, ще видите и още негови приятели - фолкдивата Анелия, Иво и Ели - собственици на фитнес център и на череша, на която Миро обича да се качва...

Коя е най-любимата приятелка, съпътстваща целия му живот, чиито очи Миро поетично описа: "сини, с цвят на тъмна нощ"... Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Искрено и лично

"Мис свят на количка" в "Искрено и лично" на 5 юни

TV7 прекратява излъчването на “Искрено и лично”

Братя Ранкови: Направихме си собствен театър!

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

„Искрено и лично” на 19 декември